Prijava
 1.    

  Onaj mali

  Izraz koji ljudi cesto koriste da oznace osobu na koju su ljubomorni, a koja je vrlo cesto visa, i ne mnogo mladja (ako ne i starija) od njih samih.

  Osoba 1: E, jel Ivana jos sa onim malim sa Bezanije u vezi?
  Osoba 2: Kojim, jel onim te bio pre odr'o u basketu?

 2.    

  Onaj mali

  Lik koji je u svemu najbolji, dečko za primer kojim mame pokušavaju da svojoj deci stave do znanja kako uvek može više i kako, šta god da uradite u životu, niste dovoljno dobri. Vi naravno poznajete tu osobu, znate da nije uopšte savršena kao što se priča i vremenom je zamrzite zbog konstantnog davanja primera i pominjanja njenog imena u njima.

  - Ćao, mama, dobio sam četvorku iz geografije danas!
  - Četvorku, kako onaj Smiljkin mali može da ima peticu?

  - Kako je fin onaj Smiljkin mali, uvek se javi, otvori vrata, kultura živa...

  - Kako je srećna ona Smiljka s onim njenim malim, ma dete za poželeti...

 3.    

  Onaj mali

  Vrh. Ideal. Sve što jedna majka poželeti može. Za sina ili zeta. Kakav Stefan Milenković. On je pička klošarska za onog malog. Ćaleta boli kurac. Ima fudbal na areni.

  Ovaj božiji brat, predvodnik ljudskog roda sa IQ-om od otprilike 400, najčešće živi kod komšije, kevine najbolje prijateljice ili s vremena na vreme iskoči iz televizora okićen nekom medaljom, sa međuplanetarnog takmičenja u astrofizici sa primenom matematičke hemije. I da, svira sve instrumente i priča sve jezike. Čak i leskovački.

  Kod majki i devojaka iz njihovih priča, izaziva lučenje raznoraznih hormona i vlage. On jebe pogledom. Baci koji parcijalni šmek i devojka je bezgrešno oplođena.

  Kod sinova i ćerki, majke koja luči, izaziva gađenje, prezir i neverovatnu želju za samoubistvom napalmom, uz vešanje sa kasetnom bombom. Povraćanje na standardno, vidite kako je onaj mali savršen super kul, a vi ste govna bezvredna i možete da umrete, je postalo svakodnevna rutina. Ćaleta i dalje boli kurac.

  Ženski roditelj se, posle svog sanjarenja, zapita kako od onih milion spermatozoida njenog muža, nadrkanog matorca u majici na bretele, koji se u 6 ujutru budi uz zvuke Fazlije iz mlađih dana, nju nije oplodio neki koji će joj podariti onog malog.