Prijava
 1.    

  Ono nešto

  Izgovor, obično klinke kad je sa ružnim ili manje privlačnim dečkom. Ona je lepa,ali nije sigurna da je on njen '' nivo'' . Ona konta da je sedmica,osmica, devetka, i plaši se da je on samo petica-šestica za nju, ali on ipak i uz taj hendikep uspeva da bude sa njom, zbog dobre spike i poznavanja ženskog uma (čitaj srca). Pa nije baš sigurna da je izabrala pravu stvar,misli da može bolje, ali ako drugarice progutaju priču da je poseban, da jaše belog konja i te fore. Za mesec - dva više neće imati ono nešto, biće i lep, kroz priču naravno. Lik se ne menja, samo njegova reputacija u društvu.

  Uvek je bolje imati '' ono nešto '' nego biti lep.

 2.    

  Ono nešto

  Muški kvalitet koji ako imaš, ne trebaju ti ni novac ni kola ni kojekakve pičke mater'ne. Ti imaš ono što retko ko ima i to je ono na šta se svaka pička loži. Još nije utvrđeno šta bi to moglo da bude, ali zasigurno se zna da varira i menja se po izboru svake devojke.

  - Pa Jeco kako možeš da budeš sa Stojanom?
  - Zaštoo? Fin je.
  - Ali on ne zna dve rečenice da izgovori a da pritom ne muca, iz kose mu možemo cediti ricinusovo ulje koliko je masna. Ali ajde sve je to i nekako, ali ono kako se oblači, pa jebote kao papagaja da vidim na ulici.
  - Ajooj, pa on ima ono nešto, i to je to, ne moram ti se više objašnjavati.

 3.    

  Ono nešto

  Još nije tačno utvrdjeno što bi to predstavljalo, ali praksa je pokazala da to ima svaki "istinski" srbin, da se to dobija sa rodjenjem a neki to nešto izgube sa vremenom.

  Dolaziš sa Yugom (kojeg je krstio tvoj tata sa tvojom mamom, nekadasnjom devojkom a sadasnjom zenom, 9 meseci prije tvog rodjenja) u lokalni centar, gasiš zvučnike koji su vredniji 6x od auta, auto nema potrebe da gasis (crkao je jos prije 50 metara), izlazis.
  Nailazis na prijatelja iz osnovne.

  -: E, desi, šaima, si video što je onaj glavonja (lik sa kojim je isao u osnovnu) dovezao auto, bemti, vredi kao moja i tvoja kuća sa okućnicom + naši bubrezi na crnom tržištu...

  -: Ma brate, bemti taj ži'ot, oni tamo samo radu, nema onog našeg, prase, vopi, veselje, ma nema ništa tamo... Prodao se za pišljivi dinar. Još je on kao meni hteo učiniti uslugu i našao poso, a ja došo a tamo šef sere stalno, zamisli, oće 8 sati da mu radim dnevno, aloooooooooo?! Pa on nije normalan!
  Ej, moram da kidam, sad će doći oni iz elektro, oće da mi seku struju, ima dvocevku da mu turim na prozor...

 4.    

  Ono nešto

  Dugačak i mesnat dokolenko.

  Nije lep, nije bogat, nema posao, ali ima ono nešto.