Prijava
   

Orahlijka

Riba tvrđa na cenkanju svog nepresušnog izvora manipulacije nad animalnim muškim mozgovima, nego li debeli indijac đanfer na ulicama Ljoret de Mara koji bi ti polovni peškir, kojim je onako mokrim i umotanim lupao po guzicama svoje potomstvo sa sve natpisom Barkelona Tmj, uvalio za dvadeset jevreja.

Prevazišla je i kultnu baba Seru iz obližnjeg javnog Vc-a, koja ti ne bi dala da učestvuješ u davanju ličnog pečata aromatizaciji prostorije bez da platiš propisanu cenu, ni manje ni više. Devojka koja stoji na vrhu gde se sva upornost, šarmantnost, žvake toliko maštovite da bi ovlažile Kejt Bekinsej i Rhonu Mitru odjedared, pogled Žarka Lauševića i osmeh Voje Brajovića sreću i spajaju u jedno, pa se ipak strmoglavljuju u ambis nejebice.

Da je kojim slučajem Kosovka devojka bila, vode ti ne bi dala bez da joj daš puno ime, prezime i matični broj đuture.
Voćka ekstremno čudnovata, otporna na jurišanje ekvivalentno Kazanovi i Žuanu na spidu u pohodu na suknje sluzolučivih pripadnica plebsa. Nju će glava boleti, pa sve i da je oženiš, prve bračne noći. Ona je LA Lejkers a njen um publika koja se iz sveg glasa dere: difens, difens, difens!

Bio ti alfa mužjak ili ne, omega će biti sledeće slovo grčkog alfabeta prikačeno na tvoj poljuljani libido.

-Ajde, sad ti je šansa, ono joj je peti kojeg je odbila, popušta već pomalo, mora da je radi ono žuto sranje što ga cedi celo veče.
-A, je li, ja da lomim zube?
-Što, bre, brate, ja sam kibicovao onu punačku što je sa njom, taman idemo zajedno pa kud puklo, puklo.
-Jok, ja preskačem, već sam se pekao na orahlijke kao što je ona.

Komentari

Био ти алфа мужјак или не, омега ће бити следеће слово грчког алфабета прикачено на твој пољуљани либидо.

Vau. Majke mi, vau :D Pluščina :D

Ололо, хвала, опет налет инспирације. :)

Квалитетно штиво :) +

Pronasla sam se, pa reko' da ti dadnem +
Mnogo dobro napisano.

Veoma dobro sročeno. Tačnije majstorski +

Pa gde baš Ljoret De Mar pomenu, mene i drugara neki diler raznih opijata tamo terao pola sata da idemo sa njim u diskoteku na piće ali nismo se dali... Mada oni Indijci u samoj Barseloni su još gori, ne daj Bože da nam oni dođu, Kinezi su za njih zlato... +

Хвала Тхомдриле, хвала и осталима.