Prijava
 1.    

  Oružje

  Praćka: grana rakljaskog oblika na koju se za oba kraja veže gumica (najbolje ona napravljena sečenjem stare unutrašnje gume). Municija: bilo koji kamenčić koji dohvatiš. Upotreba: jedna ruka je na dršci grane, u drugu ruku se uzme kamenčić, stavi se na sredinu gumice i gumica zategne. Ispališ.

  Pucaljka: daščica dimenzija otprilike 50 puta 5cm na koju se na jedan kraj ukuca ekser na koji se zakače gumice koje su uvezane jedna za drugu (onoliko gumica koliko je potrebno da kada stignu do drugog kraja daščice sve budu jako zategnute). Na drugom kraju se pričvrsti najobičnija štipaljka sa mamine žice za veš. Municija: kukuruz. Upotreba: Držiš gumice zategnute, otvoriš štipaljku i uvučeš gumice u štipaljku. Zatvoriš štipaljku. U gumicu koja je najbliža štipaljki polako uvučeš zrno kukuruza. Ispaljuje se pritiskanjem štipaljke.

  Duvaljka: Bilo koji predmet cevastog oblika, da je šupalj. Municija: zgužvani papirići. Upotreba: uguraš papirić u duvaljku. Duneš najjače što možeš.

  Luk i strela: Obilaziš lokalne zabrane dok ne nađeš idealan prut za luk. Treba da bude savitljiv ali da se ne lomi. Odeš kod ćaleta da ti da neki dobar kanap. Vežeš kanap i na jedan i na drugi kraj dok luk ne dobije oblik luka. Municija: strele (pozoveš ortake da ti pomognu da napraviš što više strela). Upotreba: Odgledaj nekoliko puta film "Robin Hud". Obratiš pažnju na pokrete glavnog glumce kada ispaljuje strele.

  Mač: zamoliš dedu da ti napravi mač. Dosađuješ mu dok ne popusti. Stojiš pored njega dok pravi da bi ti napravio baš onakav kakav želiš. Municija: nije potrebna. Upotreba: kao i bilo koje drugo hladno oružje.

  Objavljujem rat! Birajte oružje!