Prijava
 1.    

  Osama bin Laden

  Svetski poznati producent amaterskih kućnih videa

 2.    

  Osama bin Laden

  Najbolji igrač žmurke ikada.

 3.    

  Osama bin Laden

  Babaroga za američku decu

 4.    

  Osama Bin Laden

  Glavni razlog zašto agenti CIA-e još nisu dobili godišnji odmor. A, kako stvari izgledaju, neće još par godina.

 5.    

  Osama bin Laden

  Junak koji je srušio Saurona i Sarumana o istom trošku.

 6.    

  Osama bin Laden

  Poznati terorista koji je glorifikovan u našem društvu samo zbog toga što se usprotivio politici SAD-a na veoma radikalan način.

  Treba imati muda kao bin Laden.
  Karao je kevu amerima a oni mogu samo da mu se sagnu!

 7.    

  Osama Bin Laden

  Legendarni pescani pokemon, navodno odgovoran za tragicno rusenje dvorane u Paletu. Na web prezentaciji Tima Raketa nedavno objavljene fotografije uhvacenog potpuno evoluiranog primerka Bin Ladena, ali kada suoceni sa mnogobrojnim zahtevima da predoce mitsko bice predstavnicima svetskih medija, izjavili su da su smatrali da je ocigledan sledeci potez da ga otpreme na sredinu okeana. Iako je opstepoznata cinjenica da pescani pokemoni ne mogu da prezive u vodenoj sredini podigla mnoga pitanja u javnost, gradjani Paleta su veoma zahvalni Timu Raketa za koji veruju da je sproveo pravdu u ime tog mirnog gradica.

 8.    

  Osama bin Laden

  Osoba koja je proglašena ratnim zločincem, zato što je srušio dve zgrade u New York-u, pa su ga tražili jednu deceniju, sad su ga pronašli i ubili i spasili nas muka.Gledano sa druge strane, ameri su sami sebi srusili zgrade da bi optužili pomenutog Ladena bin Osamu, sad su slagali da su ga ubili, i to sve zbog nafte, a za pravu istinu kontaktirajte masone.