Prijava
 1.    

  Oštar protest

  Ultimativno, krajnje oružje našeg Ministarstva spoljnih poslova na čelu sa mlađanim, ali veoma diplomatski potkovanim ministrom Vukom Jeremićem, koje se koristi samo kada više nema drugog izlaza, a nacionalni interesi Srbije su ugroženi ili su njeni građani u životnoj opasnosti.
  Smatra se da posle srpskog oštrog protesta, zapuše se WC šolje rezidencija predsednika raznih, tradicionalno anti-srpskih zemalja, jer zbog straha koji osete u tom trenutku popuste im creva i moraju hitno u WC, gde se preplašeni istovaraju u tonama.
  Naravno postoje i razna druga oružja koja koristimo u borbi za naše građane i naš nacionalni interes, od kojih se izdvaja čuvena skupštinska rezolucija skupštine Srbije, ali o njoj ćemo drugom prilikom.

  Vesti B92.
  Živana Šaponja Ilić: Dobar dan, moje ime je Živana Šaponja Ilić a ovo su najvažnije vesti dana.
  Posle napada albanskih terorista na Srbe i teškog ranjavanja nekoliko srpskih mladića u našoj južnoj pokrajni, Ministarstvo spoljnih poslova na čelu sa Vukom Jeremićem, uputilo je oštar protest Ujedinjenim Nacijama. Odmah nakon tog poteza našeg MIP-a, primećena je grupa vodoinstalatera blizu kuće kosovskog premijera Hašima Tačija, što je kod nas protumačeno kao zapušenje Tačijeve WC šolje, usled preteranog straha i stresa koji je doživeo posle oštrog protesta.
  - Svako ko proba da ugrozi naše ljude ili interese biće suočen sa posledicama. Ovo je još jedna naša velika diplomatska pobeda. - Izjavio je Ministar spoljnih poslova Vuk Branković...khm...pardon Jeremić.

 2.    

  Oštar protest

  Tupo oružje.
  Da ne kažem goli kurac.

  - Gospodine Slaviša, i ja sam žena i imam osećanja. Nisam lakog morala i nemojte tako sa mnom da se ophodite. Malo džentlmenosti i prefinjenosti nije na odmet. Moram vam uputiti ošpglopglopglo...
  - TOOOO VENDAROOOOOO!!!