Prijava
   

Otkrovenje estetske inferiornosti

Dođe negde između rasta prve dlake na skrotumu i bacanja na sisatu komšinicu.
U trenutku kada shvatiš da ti se nešto čudno dešava u gaćama pri blagom pogledu na međunožje gospoje koja sedi preko puta tebe u dečijem domu zdravlja, počinje i samo estetsko upoznavanje sebe.
Prva asocijacija je bila lep ko upisan. Sad ti je čudno jer ne znaš koji su to lepi, i kako su to upisani. Da li si ti upisan ili ne?
I kako lutke mogu biti lepe?
Gledaš Peju i "A što ne bi moglo", slušajući babu kako blago uzdiše na ovog tamnoputog voditelja i kontaš možda je to to. Odlaziš na ogledalo i razočarano shvataš da nisi lep kao Peja.
Jebiga, ko je kriv što su nam mediji izopačeni pa u ranoj mladosti stupamo u kontakt sa njima. Zam sa Bulićem u stolici. Faca je Bulić. Ličiš pomalo na njega, ali se one devojčice ipak više pale na drugara koji sliči Bobanu Zdravkoviću.
Jebeš mu mater, zbunjen si poput strejt muškarca na Tajlandu. Da drkaš kurac znaš i na koga i kako, ali još nisi imao devojku.
Hvala Bogu na pinku i filmovima. Sad znaš da je Bred Pit masturbaciona fiksacija kod suprotnog pola, Boško Jakovljević jedna poluraspala pederčina na koju ne onaniše ni gej lobi, a Minimaks hvata na humor i kravatu. Drkaš na Natašu Bekvalac i cediš bubuljke spremajući se na dejt sa nosatom Živanom.
Da, imaš devojku ali nije neka. Da li si ti neki? Nije ti dala ni za dupe da je pošteno uhvatiš, dok ti je nosem mazila očnu duplju.
Dakle ne ličiš ni na jednu poznatu ličnost. Originalnost je reč koju si čuo, i rekao si sebi, ma boli me kurac biću ono što jesam.
Neko ti kaže da si simpatičan, a neko bi ti zakazao kod plastičara. Tripuješ se.
E, sad te stvarno zabole kurac. Konačno si sebi priznao da nisi Edvard Norton, Žarko Laušević, Voja Brajović ili poštar Čiki koji je notoran po skrnavljenju komšijskih bračnih postelja.
Drkaš ga i dalje i fakat te zabole.
Pit je oklembesio facijalne linije, pojavile su se neke nove face, pederčine al' jebiga. Na medije je odavno trebalo baciti bombu, jer ko zna kroz kakvu torturu prolaze današnji klinci tripujući se da je Ivica Dačić faca, pa se goje i mole da postepeno proćelave, pošto je Ivica alter a Tadić isuviše mejn.
Ti imaš devojku i furaš svoju glavu, zabole te za sve.
Neko ti je skoro rekao da ličiš na Bušemija dok kenja, a ti si se okrenuo i opušteno kazao: Dečko, možda on liči na mene.

-Ja lično nikada nisam imao tih problema. Kad sam se izmigoljio iz majčinih prepona sa cigaretom u ruci, lekar je pao u nesvest jer je u meni prepoznao Henrija Fondu, a babica mi je odmah tražila autogram, i instant su mi sipali onaj viski što su im moji poklonili.

Komentari

Pošto odmah provalih da si ti, dadoh prvi plus, pa pročitah... :D

Pobedio ivica, i ovo:

У тренутку када схватиш да ти се нешто чудно дешава у гаћама при благом погледу на међуножје госпоје која седи преко пута тебе у дечијем дому здравља, почиње и само естетско упознавање себе.

Фала Дејс, дошла ми одједном идеја за дефку, мислим да је испала квалитетна спрдња. :)

Značio ostao je sa nosatom Živanom?

Bravo A! +

Dala bih ti plus, da si lep k'o Žarko Laušević...:)

Фала људови.
Duka, није нову је нашао, Живана ти је од оних што се са њима пробија лед, и она ужива у тој улози. :)
Кишо, а да је Жарко леп ки ја? :P :)))

Pa to je već neka druga dimenzija...zato sam ti i dala plus za svaki slučaj! :)

:)) Mорао сам да се нашалим у складу са дефком, Жарко је ипак боготац. :)

Bušemi koji kenja je jedno od najsmešnijih stvari koje pročitah ovde posle dugo vremena. Patrik zbog ovoga, iako cela defka objašnjava!

Alo bre čoveče, zašto ovako dobro pišeš??? Ali zašto?!
+++++++

Фала, ви људовииии. :))

и инстант су ми сипали онај виски што су им моји поклонили.

Pravi si Džek. Plus brate!

plusčina i klanjam se skoru!

Kakav skor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11