Prijava
 1.    

  Otvoren prozor

  Izdajnik. To jedan u nizu načina kako će tvoji roditelji da provale da si se nagrdio od alkohola prethodne noći. Još sigurniji pokazatelj u zimskom periodu.
  Nama onako iscrpljenim od pijančenja, ujutru prije nego odemo pred sud, prvo što pada na pamet je da eliminišemo smrad koji smo ostavili u sobi, kada otvorimo prozor osjećamo da smo završili što je potrebno. Ali kurac, nismo mi izmislili toplu vodu, i oni bjehu mladi nekad i prvo što im pada na pamet kada uđu u sobu i vide otvoren prozor jeste da si pio.

  -Je li bre, opet si se napio ko stoka sinoć, a majmune?
  -Nisam ćale, šta ti je?
  -A što si otvorio prozor onda,a?
  -Ma da uđe malo vazduha bre, nisam provjetrio sobu sto godina....
  -Misliš da sam ja glup? Kakvo bre provjetravanje na minus 7 pizda ti materina! A i ja sam bre lud što ti dajem pare, govedo jedno...

 2.    

  Otvoren prozor

  sirotinjski klima uređaj

 3.    

  Otvoren prozor

  U ljetnim mjesecima kada se zbog visokih temperatura tjelesni mirisi lako šire, usljed zagušljivosti prostora neophodno je otvoriti prozor. Na neki čudan nači od svog tog vaskolikog prostora, sve leteće živuljke će da pojure na tvoj otvoreni prozor. Ovo ne bi bio problem kada bi te živuljke, kako su znale ući, znale i da izađu. Ukoliko te živuljke vole da vam piju krv, utom je problem veći, jer ukoliko ih pokušate gađati papučom, one nestanu.

  Faken komarci, pčele, ose, dživdžani i šišmiši.

 4.    

  Otvoren prozor

  indikator postojanja promaje