Prijava
 1.    

  Panika

  Kad ne osetiš mobilni,ključeve u džepu.

 2.    

  Panika

  Kada su odgovori pri rešavanju testa na skoro svako pitanje pod istim slovom.

  A, D, C, C, C, A, C, C, C, C, C.

 3.    

  Panika

  Osecanje kada u gostima , posle velike nuzde shvatite da nema toalet papira.

  Pokvaren vodokotlic bi vec bio razlog za samoubistvo.

 4.    

  panika

  kada prvi put vozite roditelje u kolima a oni tapkaju po podu umisljajuci da imaju duple komande

 5.    

  panika

  Stanje koje nas navede da od sranja napravimo jos veće sranje.

  Ulaziš u kadu i odvrćeš vodu. Slučajno odvrneš samo vruću i mahinalno je zavrneš, a odvrneš hladnu, kada te posle vruće strefi hladna voda, počneš da paničiš i opet mahinalno zavrnes hladnu, a pustiš vruću vodu.

 6.    

  PANIKA

  Puna škola djaka ni od kuda vrata.

 7.    

  Panika

  To se manifestuje kroz reakciju devojke na situaciju kad joj staviš veliku crnu bubu na ruku u trenutku kad to ne očekuje.

 8.    

  panika

  Oprez, strah, paranoja - to je prirodno stanje uma. Odbrambene reakcije na stanja koja mogu uslediti, ono na šta smo evolutivno uslovljeni.
  Međutim, panika nastupa kada strah onemogući bilo kakve racionalne reakcije, a one instinktivne su sasvim pogrešne, jer su instinktom predviđene za neku drugu situaciju. Rezultat je paraliza ili neka nekontrolisana reakcija koja sve može da pogorša. Samo u tom smislu važi ono što je Frenk Herbert rekao u svom najpoznatijem delu Dina - STRAH JE UBICA UMA.

  Zec osvetljen farovima se ukoči i biva zgažen, masa na mostu koji počinje da se ljulja, zavisnička kriza (primer sa daljinskim tako treba shvatiti), strah od raskida koji nepogrešivo vodi raskidu - jer učinili smo neku glupost...

 9.    

  Panika

  Ono što vas uhvati kad vam se prst zaglavi u grliću (obično pivske) flaše.

  Vrlo zajebana situacija u koju gotovo redovno zapadaju alkoholisani muškarci. Ako su trezni, a ovo im se desi, po sredi je opklada, ili su neviđene budale. Pijanstvo samo dodaje alkohol u vatru(cool igra rečima, a?) i pogoršava stvar. Situaciju nije lako razrešiti, u većini slučajeva je potrebna intervencija lekara (ili stakloresca).

  Pijan tip za primer:"E, brate, vidi me! Vidi me šta mogu. Je l' tako da je baš cool? Nosim deset flaša odjednom, e. Pravi Edvard Flašoruki!"
  Brat za primer:"Poližeš mi tuki! Hehehe! Budalo... E, aj ozbiljno, skini to sranje. Pijan si, osakatićeš se, bre."
  Pijan tip za primer:"E, brate, neće nešto. Što neće, majku mu jebem!? Aj, pomozi, šta se smeješ!? Joj, neće da se skine, brate pomagaj! More, jebaću mu mater sad!"
  Pijan lik udara flašama o zid, staklo leti na sve strane. Hitna pomoć dolazi i odvozi ga na hirurgiju zbog dubokih posekotina na licu i rukama. Više nikada neće moći da pokaže tri prsta na političkom mitingu radikalne stranke...

 10.    

  panika

  Stanje svesti (blokada mozga)u kom zbog trenutnog haosa u glavi izazvanog strahom,ne snalaženjem,ne razumevanjem napravimo neverovatan haos i zbrku , a resenje je obicno kao slon ispred nas samo je u tom trenutku jako mali i nevidljiv.
  Vodeći primer je kad vec poprilično kasnimo i ubismo se tražeći ključ po stanu , a isti držimo u ruci zajedno sa telefonom.

 11.    

  Panika

  Osećaj koji te preplavi, kada shvatiš da je 03:00 ujutru, i da si i dalje za kompjuterom, a da vrata sobe lagano otvara raščupani, pobesneli, ćale, koji preti da ce kompjuter baciti. Dodajmo da pri tome imas obaveze ujutru, koje ne ispunjavaš kako treba..

 12.    

  Panika

  Stanje uma koje se na filmu manifestuje opštenarodnom poharom samoposluga.

 13.    

  Panika

  Najveci neprijatelj u Srba posle promaje

 14.    

  Panika

  ..to je kad ujutru otvoris oci ...i odes na Vukajliju pa pocnes da kriziras GDE SU MOJI POENI !!!!!!!!???

 15.    

  Panika

  Sedite na wc-šolji, imate proliv, devojka vas čeka u sobi, a vi nemate toalet papira u wc-u!!

 16.    

  panika

  manifestuje se kada u trenutku ne mozes naci daljinski.

 17.    

  Panika

  Panika - kada ugledaš komarca u kući Čarlija Šina.