Prijava
   

patkica

Mala žuta plastična ili gumena igračkica sa kojom svi vole da se igraju dok su mali i kupaju se u kadi. Kad se pritisne može da ispušta zvuike ili usisava vodu.

Komentari

gde si sad moja mava patkice?
gde si sad što me ne ljubiš?

iz predstave "Tamo daleko je sunce"

Hehe Zyclon je, inspirisan definnicijom frikovi na netu, odlucio da procita sva remek-dela ovog autora. I zajebo se, a i ja sam.

ma, ovo je uživancija kolega.
ja da imam ovakav mozak samo 5 minuta, pa ja bih se odmorio za sledećih mesec dana eeeejj.
:)

Dunja nadam se da citas komentare posto sam doso do zakljucka da si splavarusa i glupa koza!Nije ovo sajt za tebe i lepo bih te zamolio da obrises account...

kimi izvini što ti smetam...

Moj omiljeni clan, posle Marijane_94, tamaricankice i jos nekih...

a, jeste li znali da su Veco_1971 i Marijana_94 ista osoba?
JTU je u pravu, tamaricankica i još neki su neprevaziđeni zaista. ovo nije vređanje, pa nas ti autori zabavljaju na neki čudan način.

Morbidan nacin - ako ste mazohisti...

Баците је лавовима!

inače, iako najlošije rangirana, ovo je prva definicija za patkicu, a preostale (trnutno) dve su uglavnom jedan kopipejst ove... a bolje rangirane. ako ovo nije hejt na delu ja ne znam...

pa, moj komentar nije bio hejt, već me je asociralo na predstavu (po meni najbolju od indeksovaca), kad šešeljetu kaže vraču kobrici da ljubi patkicu hehehehehe. moraš reći da je to vrh.

a ono za mozak sam mislio ozbiljno, i ja ponekad poželim da ne obraćam pažnju na neke stvari. to je moja greška što brzo planem.

nisam mislio na tebe zy, već na činjenicu da je recimo sengenska viza samo iskopirao i dodao malo na definiciju a artemida samo dodala seksualnu konotaciju. niti su definicije originalne, a i stvaraju pokušaj lančane definciije činjenicom da nisu "prve". obe ove definicije su bolje rangirane, što meni govori da je dunjica predmet hejta, a činjenica da recimo artemidina definicija (pročitajte je) ima velike sličnosti a uspešna je, pokazuje da nije ni toliko "loša" ni ova definicija od dunjice...

pazi, meni se svidela dunjicina. i zaista je bila dobar korak napred.
to nije prvi put da se dešava, da novije definicije liče na prvobitnu. na to sam dosta puta nailazio do sad. to je nešto što moramo rešiti. lično mislim da dunjica ima potencijal, ali je malkice zbrkana. lično bih voleo da dođe ponovo i da lagano piše, jednu definiciju dnevno ako treba, da ostavi neki trag ovde. isto tako se nadam da će se definicija izjednačiti sa brojem pozitivnih poena.

totalno si u pravu, ova definicija nije loša.
ne hejtuju samo novi članovi, i mi stariji umemo ponekad da preteramo.

Kud svi, tu i mali Mujo - Kako se usudjujete da vredjate sirotu malu DUnjicu, hejteri nijedni.
Pa, ona je u pravu za sve, samo je vi ne shvatate i nije ona ni ziljava, ni glupa, vec je samo tako...pomalo...na svoju ruku inteligentna.

Ljudi, ova tolerancija ubija! Mislim, ok je nekog zastititi, ali sad ce na kraju dunjicina definicija da bude extra, svi je volimo, druzimo se, "pis end lov" na sve strane. Ne slazem se sa surovim po ovom pitanju (iako po pitanju mnogo toga da). U ovom slucaju preterale su obe strane. Sad idem da otvorim temu na forumu koja ce sluziti samo za iznosenje misljenja jednih o drugima. Tacnije, tu ce moci da se prijave samo oni koje zanima misljenje drugih. Ako ste zainteresovani, izvolite

ma ne branim je JTU, ali priznajem da sam i ja preterao jer sam izgubio živce zbog mnogih drugih (koji su još gori). pa, i ja sam čovek i grešim, isto kao i svi mi pa i dunjica. ne želim da osuđujem hejtovanje, niti da ga opravdavam. svi mi imamo svoje mišljenje i svoj stav na stvari. i ne kažem da je u pravu, nemoj izvrtati moje reči. jebote, pa znaš barem kako ja gledam na sajt i koliko mi je stalo do njega.

Ne bi prepoznali ironiju da je tuku njom...

ma ja sam budala kada moram da opravdavam svoje stavove i sve što kažem.
:)

Ala smo Ena popović...ovaj...hoću reći naivni ili možda jako prepredeni.

ako su ove def namerno ovako idiotske, alal vera......ali ako nisu.....

umreh.
hvala defki sa izloga, za link.