Prijava
 1.    

  Pica burek

  Prehrambeni proizvod posvećen ljudima koji su "isuviše kul" da bi jeli burek, a opet mogu da uživaju u tom ukusnom testu zbog fensi pice koja stoji u nazivu.

  - Dobar dan, daćete mi burek s mesom.
  Jedem-samo-zdravu-hranu devojka: Vidi ga ovaj đilkoš, jede mas'an burek. Ne bi' s njim ovakvim masnim, znači, ni u ludilu.

  - Dobar dan, daćete mi pica burek.
  Jedem-samo-zdravu-hranu devojka: Opa, tradicionalno nastrojen, a opet moderan... Kakav macan, pojela bi' ga k'o bombonicu za sisanje.

 2.    

  Pica-burek

  Najveće svetogrđe još od izbijanja očiju freski simonide čiji sam opis i viđenje gospodina Rakića morao dučim napamet. Sam krosover srpske i žabarske kulture i kuhinje, sjedinjavanje polu-plastične mocarele i najjeftinijeg ovčeg sira, mešanje genetski modifikovane svinjetine ni sa čime (pošto se u Srbiji bureci prave sa sriom, TAKOE MEĐEDI) jeste predstavnik onoga što nije u redu sa ovom državom. Kad svako, čak i neko sa tri razreda neke ekonomske, može da spaja, dodaje i oduzima kako mu se prohte, da sklopi stvari onako ko bi masa to najlakše progutala, bez supervizije i provere, da vršlja po prostoru i vremenu i naruši integritet i prosperitet kulinarstva a onda stavi niske cene i privuče moralne patuljke, dobije podršku naroda i bude odabran za najboljeg proizvođača magle u regionu, onda znate da ste dostigli dno dna, i da je taj neki Saša Mirković odabran za gradonačelnika. Jebeš ga.

 3.    

  Pica-burek

  Recimo da je neko jelo, neki burek ili pica , ne znam šta je ono, koje je palo na pamet ili neverovatno debelom i zadriglom čoveku , koji je hteo da stavi što više kalorija u jedno jelo, ili pekaru koji ič nema profit od 1234 vrsta klasičnih peciva , pica i ostalog... Svi Zaječarci znaju da to ima da se kupi u pekari ''Klas'' nedaleko od srednjih škola. Kad jedeš ono ne znaš šta prvo ispada kada zagrizeš- salama, kečap, kore, mast ili nešto slično.... Samo od popa uši u onome fale...