Prijava
 1.    

  Pink

  Piplmetar.

 2.    

  pink

  Tele vizija (namenjena teladi), koju bi kolektivno trebalo poslati u Hag zbog kulturnog genocida izvršenog nad sopstvenim narodom.

 3.    

  pink

  P-atetični
  I-ritantni
  N-arodnjački
  K-anal

  Za sve one koji nisu znali šta se krije iza tog imena...

 4.    

  Pink

  Fleka ROZE boje u gornjem desnom uglu vaseg TV ekrana pracena nesnosnim kricima kvazi-umetnika i bodrenja Saleta Popovica...

 5.    

  pink

  Televizija čija gledanost samo pokazuje stanje kod nas.
  Ne krivim TV Pink. Krivce treba tražiti na drugom mestu...

  Kad bih i hteo da navedem jednu kvalitetnu televiziju, duboko bih se zamislio...

 6.    

  Pink

  Ružičasta fleka na istoriji Srbije.

 7.    

  pink

  Televizija ciji se program sastoji od reklama, u pauzama kojih se moze cuti najnoviji tursko-avganistansko-pakistanski pop i dusa oplemeniti caskanjima bivsih manekenki sa saljivim radikalima.

  -Necu da izadjem sa onim mentolom, gleda Pink!

 8.    

  pink

  Kicersko paorska bajka koja menja zene,gleda majke i bira cerke ali sve za ljubav.Izmedju kilometarskih reklama mozete pogledati po koju sekvencu filma

  Ej,bila na Pinku,jadnica

 9.    

  Pink

  Danas, kada pogledam pinkov program, bude me sramota zato što mi je taj kanal bio celo detinjstvo omiljeni (naravno bio je na 1). Sećam se da sam mrzeo vrtić zato što su moćni rendžeri počinjali u vreme kada je bilo vreme za polazak. Samo zbog tog razloga sam pričao sa samo dvoje dece u vrtiću. Po povratku iz vrtića sam ručao uz neki dobar film, naravno na pinku. Bio je kanal sa (skoro bez) reklama. I uveče, naravno, nindža kornjače. Moje celo detinjstvo se svodilo na pink. Imam preko 50 punih VHS kaseta sa pinkovim crtaćima. Nekako, kad vidim danađnji pink, bude mi žao šta je današnja omladina propustila i kako provodi detinjstvo uz ultra (po meni su ti crtaći neki za -3 a neki za +18 god).

 10.    

  pink

  Omiljena boja garderobe beogradskih ziljavih pički.

 11.    

  Pink

  Televizija koja redovno dno dna udubljuje!!!

  Prvo su bile ''španske ser*je'' i Gra*d, a nakon toga su se pojavljivale ''Kurs*džije'', ''Tren*tak Istine'' i na kraju je se pojavila F*rma koja sa rušenjem rekorda gledanosti, ruši i rekord Marijanskog rova!!!

 12.    

  pink

  Jedna prekrasna televizija,koja je toliko zapela da prigrabi sve vrste gledalaca da je to nesagledivo!!Naime prvo dolazi PINK sa tendencijom da prigrabi ljude sa niskim procentom samopostovanja!Onda stize i PINK kids,na kome se moze cuti o mnogim divnim stvarima za nashu divnu decicu:Kad je BRitni prdnula,Kome je Eminem opsovo kevu,zasto lindzi ne brije picku itd itd!!!Sada prave PINKOVE za bosance,hrvate a kako idu pravice i za zivotinje!!naravno sa obzirom na toliku gledanost tu se i cika Zeljko Mitrovic debelo oduzio,tako sto nam pusta Gospodin i gospodja Smith po 142124 put a naravno tu su i partizanski filmovi probrano najgoreg kvaliteta!!zatim americhki propali filmovi iz 70-ih i 80-ih!!!PINK PINK SVAKI DAN CEO DAN

 13.    

  Pink?!

  Ponekad simpaticna boja (samo da nije u gornjem desnom uglu "vasih malih TV ekrana")/Mentalna devastacija! :@

 14.    

  Pink

  Jedina televizija u Srbiji koja je svesno sebi oborila rejting gledanosti ukinuvši časovnik.

 15.    

  pink

  TV Palma 21. veka

 16.    

  PINK

  Dobro poznat termin širokim masama, koji može poslužiti kao sinonim za gomilu neukusa, kiča i šunda i to sve na jednom mestu. Veoma koristan, jer je sa njegovim nastankom omogućeno opisati sve loše sa samo četiri slova.

 17.    

  pink

  Srpski heroin,svako se truje s njim,a leka nema.

 18.    

  pink

  ulepsani gebels metod

 19.    

  Pink

  Zovu je ''ružičasta televizija''. Što zbog znaka u gornjem desnom uglu što zbog zbog zabavnosti programa. Donosi radost milionima gledalaca širom naše ''plave planete'', od Melburna do Štokholma. Glavna atrakcija su emisije ''Grand prodakšna'' (čitaj Brena+Sale).
  Nema rijaliti šou-a koji se nije prikazivao na ovom kanalu. Od skoro su počeli prikazivanje takozvane ''humanitarne pomoći'' porodicama pretežno romske nacionalnosti. Vlasnik Željko Mitrović, moreplovac, borac za brodska prava očigledno zna kako da usreći naciju s' obzirom da je ''Pink'' jedna od najgledanijih televizija na području Srbije, ali i šire.
  Tužno je to što će naša deca na reč ''pink'' imati asocijaciju gore pomenute tv stanice, a ne širokopoznate grupe, legenda rok muzike.