Prijava
   

Pitam ja vas?!

Finalna fraza rečenice u kojoj se na dominantan način, prostim jezikom rečeno, popišavaš po teoriji, priči ili pak logici sagovornika, jednog ili više njih.
Pitanje koje, ukoliko si dominirao verbalno do njegovog dolaska na red, predstavlja više retoričko pitanje jer si njime postavio neoborivu teoriju, vrednu pažnje i razjapljene vilice oponenta.

- Prvo, ona nije kurva, samo se tako oblači malo slobodnije i smatra da treba izaći iz balkanskih mačo klišea i postulata. Drugo, fina je devojka, pričao sam sa njom.
- U redu, imao si svoju reč, sada je moj red. Ako se oblači kao kurva ne znači neminovno da to jeste, ali ako je u osnovnoj dobila nadimak Gaga Blajvila Ga, u srednjoj Gaga Straga a faks nije upisala jer nije mogla da postigne da se viđa sa onim likom što ima troje dece i Mićkom mafijom u isto vreme i da ide na vežbe onda sve ukazuje na to da tvoja priča pada u vodu i tom prilikom lomi obe noge jer je voda ustvari plićak. I šta vas dvojica imate na to da kažete, pitam ja vas?!

Komentari

Одлична! Пример изјеб'о! Добри надимци ове "слободне девојке"... :-Д

+++

ahahah..Strajo, odakle ti inspiracija za ovakav primer?:)))+

добра, чак штавише, одлична. није у твом стилу, нисам препозн'о.

Odličan primer Strajo. Tako se to radi +++

Haha, Gaga Straga....

Faks nije upisala jer je tebi ponestalo ideja za nadimke, priznaj! :))
Dobar, dobar...

Bolje od ovoga nije moglo!

Strajo, ovo je već vrh. Zvezda.

:+D, dobra baš. Ova je za odabrane.

Upatričeno.

Primer kako se piše dobra definicija, svaka reč je na svom mestu.
Omiljena.

Ume Straja da piše defke, ne znam koji je đavo pojedincima ovde. Zvezdica :)

Bilo kako bilo, sramota je što ovaj čovek nema krunu, ili je sramota što ima bilo šta pošto sam ga vido tamo na stubu srama.

Strajizam, ali mere plus.
:D

koliko sam ovo puta linkovo...
vrh.

ovo nije strajizam... o.0
+

uu straja straga ga ubo ovim referatom za njegov standard.

Meni samo nije jasno sta svi napadaju samo straju, ko da je jedini on na stubu srama a ima tu i drugih poznatih imena koliko mi se cini. Ili ona fora vas plus meni leba sto je bilo sa njegovom slikom a ja otkada sam na sajtu nigde nisam video da on trazi pluseve od nekog i slicno, ne znam za ranije.

Miloše, nisam ga napao, nego sam samo konstatovao. Mislim da treba imati krunu, to je sve....Ipak je drugi čovek sajta po renkingu i ostaće tako dugo, ako se nešto ne promeni u sistemu ocenjivanja.

Miloše, mogao bih da ti objasnim o čemu se radi, ali bi posle morao da te ubijem da ne koristiš tu tajnu u ličnu korist.

Brus specijani agent 007

moramo da napadamo bogove s vrha planine miloše, to je jedini način da snesemo vatru dole međ ostalom smrtnicima i da se kurčimo

CITAT moramo da napadamo bogove s vrha planine miloše, to je jedini način da snesemo vatru dole međ ostalom smrtnicima i da se kurčimo TATCI

hahaha...taj rad manijake

Glavni, nisam ja mislio na tebe nego inace po celom sajtu uglavnom se samo straja pljuje a muljali i drugi. Ili kad neki ovde satru nekog novajliju a ne secaju se sta su oni radili kad su bili novajlije.

šteta što više ne dolazi na sajt. i Straja i Rezervor Dog.

Glavni, nisam ja mislio na tebe nego inace po celom sajtu uglavnom se samo straja pljuje a muljali i drugi. Ili kad neki ovde satru nekog novajliju a ne secaju se sta su oni radili kad su bili novajlije.

straja ne dolazi više na sajt pa je zanimljivo

Glavni, nisam ja mislio na tebe nego inace po celom sajtu uglavnom se samo straja pljuje a muljali i drugi. Ili kad neki ovde satru nekog novajliju a ne secaju se sta su oni radili kad su bili novajlije.

sLAŽEM SE

straja je baš lepo pisao... plusina od mene i zvezda

Ili kad neki ovde satru nekog novajliju a ne secaju se sta su oni radili kad su bili novajlije.

O, sećamo se, vrlo dobro, zato smo sad fini prema vama, a ne kao naši moderatori onda :)

O, sećamo se, vrlo dobro, zato smo sad fini prema vama, a ne kao naši moderatori onda :)

bogami, sva sreća pa ziklonatoru prestao prvi mandat ondulatora kad sam bio ja ruki, inače bi bilo ćoaće vukajlijo od mene

mene je Frenki trolovao, a Džimi ignorisao, jedino mi Lulla izlazila u susret kad god lepo zamolim, ostalima nisam smeo ni komentar da ostavim na defku :)

ranije dok je bio modulator, kad vidim komentar surovog na svojoj defci, znam da je za 10 minuta neću videti međ živima. osim jednom, kad je napisao OLD SKUL DEFKA, ja nevera. i sutradan obdarena, moja prva:)

paninaro

šteta što više ne dolazi na sajt. i Straja i
Rezervor Dog

Jesu li raskinuli ugovor ili su samo privremeno odsutni?

meni je obrisao jednu u koju sam polagao velike nade, bila 30 i kusur u plusu za pola sata... nikad sebi neću oprostiti što sam digao glas protiv njega...

haha, meni obriso jednu sasvim okej, s bogaoca plusevima. posle 6 meseci, povampirim je na drugom nalogu da skrpim 50 poena za forum, dok je još groblje funkcionisalo, i sutradan jeveć neki mod odabro:)

Добар је Сурови. Да се врате Вуки славни дани.
Оцјењујем дефку, не аутора +

surovi par ekselans modulator.

Strajizam koji nije strajizam lolo +

pitam ja vas, gde ima da se nadju jeftini cvarci i kavurma? +

Ko kaže da Straja ne zna da piše dobre defke? Majstorski +

Jeb'o mater, ovaj Straja je imao 35 odabranih a još mu ni kruna ne stoji lolo
+