Prijava
   

Pljuvanje

Nikada nikoga necete vise zgaditi i iznervirati kao kada ga pljunete! Bar sam ja takva. Mene mozes da gadis pricajuci o kojekakvim gadostima, sranjima i ostalo, ali ne daj Boze da pljunes negde, momentalno mi se povraca! Na svoju pljuvacku nisam gadljiva, ali na tudju.....itekako.

Kad sam bila mala ja i drugarica se posvadjamo i pocnemo da vredjamo jedna drugu, a ona posto je znala da sam ja gadljiva na pljuvacku, pljune na mene, samo ja sae izmaknem (skoro svaki put), i onda se ja iznerviram i zaletim se i drmnem joj samarcinu iz sve snage! I dok ona place zbog samara, ja opusteno odem kuci. Desavalo se i da me pljune pa mi to padne na odecu....e onda se ja jos vise iznerviram i onda bude pravi fajt, ne samo jedan samar, vec ide cupanje za kosu i ostalo dok nas ne razdvoje. Ja sam uvek bila za tucu, volela sam da se bijem kao dete i sa devojcicama i sa decacima.:) Mada, volim i sad, ponekad....

Komentari

Nikad od tebe stomatolog.
Ostavi se tuce, to je rezervisano za "navijace".

:) Tacno, ne bih mogla nikad biti stomatolog, bez obzira koliko oni love uzimaju...A sto se tuce tice....valja malo...:)

хехе ако се не варам питао сам те некад да дефинишеш пљување + :))

:) Da da......eto, ispunila sam ti zelju! Jel ti se svidja? Ustvari, delimicno, to je moj kosmar iz proslosti pretvoren u defku!:)

Да! Ја сам ту дефку другачије замишљао, била си прилично умерена :)))

Dobro, i ja sam je zamisljala "odvratnije", bas kako ja volim to da gadim ali....jbg, moram da se ispovedim i za ovo....xDDDD

Aj daj sta bi voleo da defkam? Nemam vise maste....

У сваком случају добра!

Не могу сад да се сетим, не брини, оставићу ти коментар ако се будем сетио нечега што има потенцијал, чишћење ушију, или тако нешто :)))

:) Vazi vazi....Fala unapred!:)