Prijava
   

Pokaži ti meni pa ću ja tebi

I tako to počne...

Komentari

ahahahahaha... sunce ti...

Ujka vanja stvarno ništa lično,ali nekad se morala napisati definicija da se dobiju 22 plusa.

Očigledno da jeste definicija, svi su shvatili iz nedorečenog, vidim, da ima još dve opširnije a ne ide im najbolje. Jbg.

pobogu.... hvala ti sto si definisao izraz na način kojki je jednak jednostavnom zadavanju tražene definicije... ne mogu jebeno verovati količini kretenizma ove definicije i izraza samog jebote.... ovo je kao edukativno/zabavno/lucidno/zanimljivio? pobogu.. potpunifejl spd dušbegovxkse definicije i izraza ne mogu da je beno povrerumnkem svojim očima.....

joj, ja msilm da nešto umobolmnije nisam pročitao niakda naovom sajtu. nek neki mpooderator ogbriše ovo pod "nema smsla" ili jednostavno debilna definicja.....

Ne vidim kako je uopšte moguće ne shvatiti koliko je ovo dobro..?

Verovatno je trebao da nastavi pisanjem sa rečenicom "kaže mali bata, maloj seki...a kasnije zbog toga kad porastu, bude zbog toga bla, bla..."
Pa kad napiše jedno pedesetak rečenica onda bi svima bilo jasno o čemu se radi, a ovako ne valja,a?
Valjda nije propasirano, šta li?:-)))

Ujka, svaka cast! Ovo je...genijalno! Nemam sta vise dodati. :-)
+

E stavarno nema smisla definicija sta je ovo! glupost pokazi ti meni pa cu ja cu tebi pa se karaju hahahahahhahaha debilno! autore bolje obrisi ovo

Ivice hoću vrlo rado, jedino ne znam šta o tome misli onih 56 ljudi pre tebe. Defka je, uzgred budi rečeno vezana za fotkicu koja se ovde ne vidi i zato su tu onih 21 minusa. Ovi kojima se defka sviđa imaju oko 20 000 poena ba bih se ipak oslonio na njihovo mišljenje.

Ujko, svaka čast, dokaz da su jednostavne i kratke stvari genijalne. Shvatila je gospoda poentu, nego su. nazovi, puritanci, tačnije kompleksaši, pa kao nešto morališu okolo.

Ne,ova definicija je sjajan dokaz plitkoće 50 i nešto umova koji su glasali za ovo.Instant-kvazi humorističan prikaz jedne opšte poznate i banalne stvari,pokzivanja pičke dečaku od strane devojčice.

Da se samo malo ispravim,pošto nema editovanja komentara,plusiranje ove definicije je dokaz barem trenutne plitkoće uma po meni. Znači imamo opšte poznatu situaciju vezanu za seks,sliku i objašnjenje *i tako to počne* kojim smo tako jebeno oduševljenji jer se sve to tiče seksa,primalnog nagona u nama i sve šale vezane za seks,zbog onog primalnog i glupog u nama su nam tako jebeno smešne i genijalne.
Elem sada ću ja da napišem ovde u komentaru istu definiciju kao ovu samo joj podloga neće biti seks,pa da vidimo šta ćete da kažete.
Postavljam sliku dva klinca kako razmenjuju sličice ,naziv def. je *e brate aj mi daš ronalda a ja tebi runija* i definišem to sa: *i tako to počne*.
Sad ću tu def. da postavim baš da vidim rezultat.

Ova definicija me podseca na slike savremenih kvazi umetnika Gledas sliku na izlozbi sve sto vidis je mrlja dok ostali vide neverovatnu genijalnost umetnika.Cudno ali Ujka je mozda jedan od najboljih ovde ako ne i najbolji Neznam sta da kazem

Eto, Gvozdenoviću i to smo razrešili.
Pogledaj Prva zarada i tapke

Nažalost pa ovde nema nastavnice srpskog da se oduševi pismenim zadatkom "na PET strana!" i podeli petice...:-)))

A to sa kopiranjem "i tako to počne" je po meni plagiranje jedne veoma dobre ideje za definiciju. Stavljeno pored tih sličica fudbalera bilo bi u kontekstu kasnije strasti za kockom.

Ja padam u onu većinu članova sajta sa plitkim umom ,kojima se ovo jako sviđa i prvo mi je na pamet palo ,posle čitanja onog "i tako to počne" ,Trojanski rat i tako neke slične stvari koje su ,gle čuda ,upravo tako počele a ticale su se strasti između muškaraca i žena. Nukleus i prapočetak svega je upravo u ovoj definiciji i nije ni meni jasno kako mi to sve pade na pamet ovako plitkoumnom...
Nisam bio toliko mentalno nadaren da mi prvo padne na pamet "pokazivanja pičke dečaku od strane devojčice" ,nego su mi ,nažalost pale na pamet razne kompleksne situacije koje se kasnije kroz živote dešavaju ljudima ,a počele su davno sa nevinim: "pokaži ti meni ,pa ću...".

...Ali mislim da Ujka Vanja ne bi kod te nastavnice ,koja je evidentno ostavila traga na članstvo Vukajlije ,dobio prelaznu ocenu...nema tu pet strana i tačka! :-)))

I dalje ne shvatam definiciju a proslo je toliko vremena! jos od onog dana kad sam je prvi put ugledao stalno razmisljam o njoj, proucavam je cak sam knjigu poceo da pisem Misterija I tako to počne... jedne noci sam sanjao da u primeru stoji nesto ali kad sam probudio video sam da nema nista! samo ta recenica! samo ta misteriozna recenica! Sta ce to da pocne jel apokalpsa ! dolazak antihrista! ili mozda Isusa sta to tako da pocne a ne zavrsi se STA?

Odlicna definicija.

Ovo je genijalno!

Ajde da vidimo jel' se promenila situacija na Vuki... :-)

Sad me zovite novim talasom, ovo-ono, meni se ne sviđa. -

Dobro iskopano.
+

Ја не дам плус на ово. Симпл ез дет -

Ko shvati-shvatio je. :-)

Meni nije lose ovo. Jednostavna je a tako mnogo stvari receno

Kude... Sto se tice plitkoumnih, ali bas plitkoumnih, ne sarkasticnih poput tebe :P situacija se promenila jer na vuki trenutno obitava gomila 'fejzbukovaca'.
+ Za defku jer sam prvu ribu karao na taj nacin :D

Dobro, priznajem hahahahahahahahhahha +

defka je super, hahaha +ČINA

знате шта ово је можда и смешно кад имаш хромозом вишка што да не

I dalje ne shvatam definiciju a proslo je toliko
vremena! jos od onog dana kad sam je prvi put
ugledao stalno razmisljam o njoj, proucavam je
cak sam knjigu poceo da pisem Misterija I tako
to počne...

sa naglaskom na

cak sam knjigu poceo da pisem

Dakle,

I tako to počne...

Uglavnom je poznato i kako se završi. Ili svrši.
Više dobra nego loša.
Ali...
Možda sam plitkouman (iz one druge grupe plitkoumnih) pa ne vidim tu iskru genijalnosti na koju se mnogi pozivaju.

Ja skont'o i plusir'o. Podseti me na to kada je jedna moja drugarica piskila kod mene u dvoristu dok smo bili klinci pa je mene zivo zanimalo sta to ona ima, pa smo jedno drugom zadovoljili znatizelju, dakako. Sada to ne ide tako, izvadis tukija ona pobegne glavom bez obzira.

Lepa i kratka definicija u kojoj je sve objasnjeno, esencija svega, tako puno receno sa tako malo (reci). Sta tu ima da se ne svidi nekom?

Igranje mame i tate, doktora i tako to :) Zapamtite deco, ovo se igra samo sa suprotnim polom :)

prvo mi je na pamet palo ,posle čitanja onog "i tako to počne" ,Trojanski rat i tako neke slične stvari koje su ,gle čuda ,upravo tako počele a ticale su se strasti između muškaraca i žena. Nukleus i prapočetak svega je upravo u ovoj definiciji i nije ni meni jasno kako mi to sve pade na pamet ovako plitkoumnom...
Nisam bio toliko mentalno nadaren da mi prvo padne na pamet "pokazivanja pičke dečaku od strane devojčice" ,nego su mi ,nažalost pale na pamet razne kompleksne situacije koje se kasnije kroz živote dešavaju ljudima ,a počele su davno sa nevinim: "pokaži ti meni ,pa ću...".

Pazi, i meni je ovakve asocijacije izazvala definicija, ali mi to i dalje ne daje razlog da bude odabrana. Da sam na nju naleteo "onako", možda bih i dao plus, ali ovako, od mene minus (mada shvatam da je odabrana samo u cilju istraživanja).