Prijava
 1.    

  Polaganje vozačkog ispita

  Prvo odaberete auto-školu za koju ste čuli da "ima vezu" i da hoće da proguraju (čitaj: da ti pomognu da položiš na varanje).
  Onda vozite 40 časova razvučenih na pola godine, 40km/h, uglavnom uvežbavajući uparkiravanje i isparkiravanje i vožnju po principu "daj da vozim što je gore moguće, ali da poštujem imaginarne samo-za-eLovce propise".
  Onda "nabavite" set testova (na papiru ili onaj program) gde kao vežbate (ali već imate giksiran siguran uspeh).
  Onda se jebavate po nekim lekarima 2 puta, pošto prvo izvadite lekarsko uverenje kada krenete sa časovima, ali to uverenje po difoltu istekne nekoliko dana pred polaganje ispita.
  Tamo utvrde da imate neku zanemarljivo malu dioptriju i lupe va pečat da ste ćoravi. Morate da kupite naočare, i da ih nosite na polaganju. Položite testove, uglavnom iz prvog pokušaja.
  Onda pauzirate par nedelja i pojavite se u 8 ujutru po nekoj košavi na minus 15 na poligonu (nekom parkingu između zgrada gde vetar duva ko blesav). Čekate par sati dok "dođete na red". Oni sa vezom hoće da završe što pre da ne mrznu, pa onda sve dobre ribe, pa onda sve iole žensko, pa onda neke siledzije i matorci koji hoće da se druže sa policajcima...
  Sve u svemu nebitno je kako izvozite, šanse da će vas oboriti su 98,7%. Posle toga skupljate pare za sledeci termin, koji isto padnete (i obicno vozite lošije nego prvi put), pa onda treći koji je ključni.
  Ako prođete treći pokušaj, to je verovatno zato što ste naišli na ok policajca, ili ste jednostavno imali srećan dan i solidno ste vozili.
  Ako padnete treći put, onda ova definicija može da se otegne na više stranica, što je iako nemoguće, dovoljno za upoređivanje šansi za polaganje ispita. Što više padate šanse za polaganjem se smanjuju...
  Posle 16 puta ljudi obično odustaju.

 2.    

  Polaganje vozačkog ispita

  Priprema za fakultet.Cekanje komisije nije nista prema cekanju da dodjes na red da polazes Rimsko pravo.Ko polaze vozacki posle faxa za njega cekanje budi traume.Razlika: na faxu je toplo.

 3.    

  Polaganje vozačkog ispita

  Sinonim za dugotrajan proces kada te mustra ko god stigne. Čekaš dva sata da se policajac smiluje da dođe, smrzavaš dupe (kuvaš dupe leti) na poligonu, ako prođeš tu prepreku, onda u gradu nalećeš na nepropisno parkirane automobile zbog kojih ne možeš da skreneš kako treba u ulicu, i naravno hoće kaki-neće kaki pešake koji polete na pešački kao da im je dete tu i gleda u auto odozdo, baš kad je nemoguće zaustaviti se kako treba. Ko prođe grad, taj može da odahne, na tren. Posle ide ono najgadnije - odlazak po vozačku dozvolu.

 4.    

  Polaganje vozačkog ispita

  U našoj lepoj zemlji polaganje vozačkog ispita svodi se na sex na 4 točka... ne daju vam dozvolu dok vas totalno ne isisaju...

 5.    

  Polaganje vozačkog ispita

  kao da posle "ubrzanog windows kursa" zahtevas od kandidata da bez i jedne greske caskom "apdejtuje" neki drajver...
  naravno na kanti od masine...

  -znaci kako smo ucili: Mis se drzi uglavnom desnom rukom, kaziprstom blablabla...ajmo sad svi ! ...
  -taaaako !!klap-klap, A sada ucimo KLIK ...

  samo je razlika sto kurs po neko i ne uspe da zavrsi....