Prijava
   

Porodično stablo

Ako ste dični vlasnik porodičnog stabla na čijem vrhu sijate kao kraljevska kruna ovaj tekst će, sasvim nenamerno, sigurno uneti nespokoj u vaša ponostita osećanja.

Ono što nesrećno zovemo porodičnim stablom pod hitno bi trebalo da promeni ime u, recimo, porodični žbun ili porodično grmlje. Iskreno, porodično stablo meni najviše liči na na kotrljajuće trnje koje se redovno moglo videti u vestern filmovima kako se valja na vetru u oblaku prašine na pustim ulicama divljeg zapada (a zatim bi se pojavio Klint).

Porodično stablo i nema neko stablo, nema ni uredno potkresane i definisane grane na kojima možete udobno da se smestite. To je više gust i neprohodni šibljak ili nerazmrsivo klupko nečega. Blaženi smo u neznanju mi čije “porodično stablo” više liči na Bonsai drvo sa nekoliko grančica, dok je za one poput evropskih kraljevskih porodica čiji dijagram sadrži stotine izdanaka to krajnje apstraktna, konfuzna i donekle sramotna kreacija.

Razlozi za ovo su krajnje jednostavni. Vi u ovom trenutku imate dva pretka, a matematika kaže da ste ih samo pre 1000 godina imali preko 500 milijardi da bi u doba Isusovog rođenja (pre oko 2000 godina) ovaj broj bio bilionski.

Nikada na Zemlji nije živelo toliko ljudi. Pa gde je onda kvaka?

Kvaka je da su se naši preci redovno prcali na manje ili više pristojnoj incestoidnoj udaljenosti. I to bi bio glavni razlog zbog čega dična porodična stabla i nisu toliko dična i najviše liče na isprepletano šiblje bez početka i kraja. To je i razlog zbog čega se tvrdi da smo svi u veoma bliskom srodstvu kojeg nismo ni svesni, pa ako vam neko kaže da je od loze Nemanjića, Hrebeljanovića, Obilića i slično, slobodno mu (i to sa punim pravom) odgovorite I JA SAM.

Ako ste dični vlasnik porodičnog stabla na čijem vrhu sijate kao kraljevska kruna i ako je ovaj tekst, sasvim nenamerno, uneo nespokoj u vaša ponostita osećanja ne budite previše povređeni. Ima tu i dobrih vesti. Pronašli ste nove rođake!

A možete ih i dodati u svoj porodični grm.

http://vukajlija.com/incest/76645

Komentari

bravo maestro, aovi sto hejtuju nek im je bog upomoc

E, bas sam pre neki dan razmisljao da ako gledas samo 2000 godina u nazad i racunas 1 generaciju na svakih 33 godine, imas 60 generacija, sto bi bilo 2^60 predaka tj. vise od 1000000000000000000(trilion). S obzirom da nas je ukupno po nekim procenama bilo oko 80000000000(80 milijardi), to bi znacilo da je zaista bilo svakakvih veza i vezica medju nasim precima i da smo zaista svi rod jedni drugima.

ali verovatno istinito

brate ovo nit je smesno, nit je zanimljivo, shodno tome nije za vukajliju.... minus ko kuca -----

ako ovo nije def. i to ironicna onda ne znam sat je.

a kome je do kursadzija ima pink pa neka se tamo smeje

Ima nesto slicno vec uradjeno i nije hejtovano nego cak proglaseno za genijalno (sasvim opravdano).

http://vukajlija.com/incest/76645

ova def je odlicna ironicna je pa na momente i smesna npr. ono I JA SAM.

ko zna razumece od mene + i omiljeno

ne znam sta se ljudi gade, jebi ga, desava se, to tako ide. naravno, to nije neki narocito bitan momenat u nasim zivotima, boli nas kita.

+ i omiljeno i da znas cepam atome da mi je drago sto smo rod. to bar tako ispada po tvojoj definiciji a prema ovome ovde

http://vukajlija.com/incest/76645

uuuuuuuuuu kako je ocvo dooooooooooooobro

znaci definicija moze da bude dugacka :)

@Heligabal

Brate razvratni Rimljanine, def moze biti dugacka, ali treba i da bude zanimljiva.

Bez obzira sta drugi misle ovo je meni ekstremno zanimljivo.

Sto rece moj potomak Cezar o ukusima ne treba raspravljati.

po skoru ove definicije i ne bih reko da smo svi rod

ostavi skor brate gledaj kvalitet i uzivaj ovaj cepa pa rastura

A što volim ovog autora, jedino njega prepoznajem :) Neke ubodem tu i tamo, ali njega, uvek xD

ovo je pisao abraxus glavom i bradom

knjizevna, sarkasticna minijatura bez premca