Prijava
 1.    

  Poslanički imunitet

  Legitimno mozes da prcas koga hoces, a imun si kad pokusaju tebe.

 2.    

  Poslanički imunitet

  Razlika izmedju običnog prestupnika i prestupnika koji je na vlasti.Ključni faktor prilikom razmatranja da li će se istom oduzeti imovina.

  Pokušali smo da razgovaramo sa N.N. poslanikom , vlasnikom fantomskih firmi,koji je pušten nedavno iz pritvora jer se pozvao na poslanički imunitet...

  Prviden vlasnik fantomskih firmi koji je državu oštetio za višemilionski porez, očekuje se brzo sudjenje i oduzimanje bespravno stečenog bogatstva..

 3.    

  Poslanički imunitet

  Specifično stanje tela i duha, nirvana u kojoj su dekretom zabranjeni i politika i seljoberi koji je sprovode, utopija za živce i nervni sistem.

  - Jesi čuo šta se desilo u skupštini?! Ona mala niska nabildovana gađala onog visokog mršavog nosonju cipelom u glavu! Ej!
  - Prođi me se s tim, ja imam poslanički imunitet. Da sam hteo da znam šta se dešava s majmunima, otišao bih u zoološki vrt i gledao ih uživo. Zato 'ajde, tutavela.

 4.    

  poslanički imunitet

  Za sada jedini pravni lek za svinjska, pticija i ostala dizenterijska ponasanja.

 5.    

  Poslanički imunitet

  Ril lajf čiting. Nalik na šifre iz GTA, omogućava korisniku da išamara prolaznika na ulici, nosi oružje, divlja u saobraćaju...Bez bojazni da bi za to mogao snositi posledice.

  U pojedinim zemljama može neometano da vozi tenk bulevarom ili bukvalno puca na organe reda.

 6.    

  poslanički imunitet

  zdravstvena garancija stečena pelcovanjem u političkoj stranci da nikada nećeš patiti od zatvora. šteta što ne štiti i od verbalnog proliva što bi mu dalo dimenziju opšte koristi.

 7.    

  Poslanički imunitet

  Privilegija koja te oslobađa obaveze da obavljaš bilo kakav posao.

  A: Šta radiš ti u životu? Čime se baviš?
  B: Ništa druže, ja sam ti poslanik.

 8.    

  poslanički imunitet

  to je pravni akt koji dozvoljava velji ilicu da psuje, vredja i samara koga hoce i stigne.