Prijava
   

Posle devet piva

Opravdanje sa predumišljajem.
Rečenica kojom dobijamo amnestiju na sve izgovoreno, ma koliko dugo i pažljivo planirali isto. Ona je džoker za situaciju koja igrom slučaja nije u skladu sa našim htenjima.

Ponoc

Jovan: De si bre Tanja!
Tanja: Ej. Otkud ti?
Jovan: Gledam ove tvoje slike. I da ti kažem, školska, ko vino si. Što starija to bolja.
Tanja: Hvala.
Jovan: Nego, šta misliš da se nađemo nekad i prisetimo mladosti?
Tanja: Nisam zainteresovana!

Tri dana kasnije

Jovan: Ej. Školska, izvini za ono pre neki dan. Ne znam šta mi bilo. Ja to posle devet piva. Ne zameri.
Tanja: Uvek si bio pička, Jovane.

Za psetovo takmicenje

Komentari

Džabe mu sad izgovori...

Sisice ne jebu jbg. Dobro je ovo

Ne znam jel dobro. Pisala sam posle dva piva.

Не ваља писати на паран број пива. Макар три па за тастатуру.
+++

Ma...kurva i nikako drugačije.

hahaha, istina ovo sa izgovorima

Ova najbolja od svih.

Ne odobravam osuđivanje muškarca koji ženskoj osobi jedno predloži posle nekoliko piva (kad se čovek malo oslobodi), i zatim dobije negativan odgovor, i posle nekog vremena se izvinjava da ne bi ispao dripac, verujući da je ženska osoba tada govorila istinu i samo istinu, i da nije ona takvo đubre da bi sad ovako sad onako manipulisala jednim ljudskom bićem, sa sve njegovim osećanjima i unutrašnjim životom. Postoji doduše i mogućnost da je ta ženska osoba želela da čuje nežne reči udvaranja od njega treznog, ali to je tatina devojčica, odrasla na debelom tepihu, čeka princa na belom konju. Tejk it or liv it, bejbe.

Ja sam suviše puta od pijanih devojaka čuo DA, da bi posle sutradan bilo NE, NISAM JA TAKVA. E pa idi na Tibet, smisli se kakva si, meditiraj, nađi prosvetljenje, i javi se posle, moguće da se nisam ohladio posle svih tih meseci. Teoretski.

A u suštini, dosta su mene mučile pijane žene, no more.

Ispovesti Valdemarove duše :))

Duše, i tela. Prezirem manipulaciju, prezirem neistinu, igru volim samo kad je zacrtana i čitljiva, kada su uloge određene. Nikada nisam manipulisao nekim, ni pomoću laži, ni pomoću emocija, ako sam nesvesno to učinio, i povredio, bolelo me je. Možda sam robot, ali ne nalazim za shodno da nekoga pokoravam lažima. Snađem se nekako i pomoću istine.

Nije takva situacija, on laže da je pio, bio je trazan. On se vadi na pivo. A pivo nije ništa krivo. Pivo je dobro.

Mrzim i vađenje na pivo. Mada sam često iskreno mogao da se vadim na njega. Ali nikad nisam pijan rekao ono što trezan nisam mislio. Dobro, možda sam malo više dramatizovao, bio agresivniji ili tako nešto...

@Valdemar, nismo pre komunicirali, ali baš pričaš o nečemu o čemu sam ja razmišljao pre par dana. Došao sam do zaključka da se mnogi napijaju samo da bi imali izgovor za prevaru.

Nisam siguran, znam kako izgledam i šta radim kad sam pijan, a i dosta ljudi oko mene, em što to ne liči ni na šta, em što uglavnom u pijanom stanju jezik radi više nego sve drugo. Možda misliš na pripitost, ali ako hoćeš da popiješ malo da bi se ohrabrio i postigao nešto što i onako želiš, pa jbg... To ti je kao kad popiješ šolju kafe kad ti se spava, da bi se koncentrisao i završio kako treba posao koji si započeo.

Alkoholna pica navedena su kao najstariji poznati anksiolitik. Uvek je vojska pred boj isla na neki oblik pričesti čiji je sastavni deo bilo otresenje ili vina ili rakije. Sad pomislih da se isto radi na svadbama.

Da nije bilo alkohola, ja se ne bih ni oženio.

Vidiš... Kapiram da je i meni to pomoglo.

Uvek je vojska pred boj isla na neki oblik pričesti čiji je sastavni deo bilo otresenje ili vina ili rakije.

Šta mi reče :) Mi se dole u Bujanovcu nismo ni treznili.

Eh...ja kenjam iz srca samo kad sam u depresiji teškoj...recimo kad stigne ova jesen...inače samo lažem i muljam i fortam...sve što ste čuli od mene treznog ima 95% sanse da je neka baronija..

pijan se obicno najebavam majke...ili pevam...

Čekaj! Da raščistim nešto. Jel može da budeš pijan od jedne rakije?

Može, ako si izvadio žuč

Ustvari, lažem, nemam pojma, ali kontam da možeš ako si poslije toga popio još litru vina.

Biću opasno razočarana ako nije tako. Nadam se Javio da nemaš žuč!