Prijava
   

pozerište

Teatar u koji idu fensi ribe,da bi posle mogle okače slike na fejsbuk,sa ciljem da pokažu kako su one kulturno prosvetljene.

Komentari

Minus. Ko god ide u pozorište neka ide, i treba da ide. Predstave su odlične. Čak i oni pozeri mogu postati pravi ljubitelji pozorišta, jer će im se sigurno svidjeti predstave. Predstava je bolja i interesantnija od filma. Neka idu u početku kao pozeri, navuće se s vremenom i zavoliti pozorište. I na kraju će i postati, barem malo, kulturno prosvjetljeniji.

nije ti isto kolega...neke idu samo da bi bile viđene tamo,a ne samo devojke nego i muškarci. ne zato što vole pozorište nego su čule da je to fensi,isto kao što su čule da je fensi čitati knjige,pa navode citate od Paulo Koelja a aročitale su samo alhemičara... to je pravo pozerište.

"Minus. Ko god ide u pozorište neka ide, i treba da ide. Predstave su odlične. Čak i oni pozeri mogu postati pravi ljubitelji pozorišta, jer će im se sigurno svidjeti predstave. Predstava je bolja i interesantnija od filma. Neka idu u početku kao pozeri, navuće se s vremenom i zavoliti pozorište. I na kraju će i postati, barem malo, kulturno prosvjetljeniji."

Slazem se sa svakom reci koju je napisao Jovicic u svome komentaru.Da je srece da je moguce videti pozere i ziljavuse u pozoristu,ali se takvi tamo retko mogu videti...