Prijava
   

Pravljenje likova u igricama po uzoru na ortake iz kraja

Najveći nivo smorenosti koje jedna osoba, najčešće muškog pola i najčešće bez interneta može da poseduje. Igrica može da bude bilo koja podesna za tu upotrebu, ali su najčešći PES, NHL, NBA, Virtua Tennis i slične.
Tako jednog dana kad te smori i osma epizoda iz desete sezone Saut Parka, jer si je milion puta gledao, padne ti opet na pamet da radiš ono što si i ranije radio: Daj bre, da na PES-u napravim moje ortake iz kraja kao tim pa da igramo s Barselonom kao šatro.
Mada neko nema ni toliko ortaka, pa uzme i sam se napravi, a možda i dedu Milutina, i ubaci se u Barsu, na mesto Mesija i Pedra i bije s dedom u tandemu.

Ahahahahaha, kako sam napravio Cou, pojeo sam ga, dobro stamina 93, majke mu ga debele, ovamo...šta je bre ovo Jaw???ahahahahaha +7, brada ko u Dićte, jebote...dobro, znači sad ja, da stavim neke kulj cvidže, kstrae, dribbling speed 99, hihihihi...ahahahahaha, jao Bane, kakve dredove sam ti napravio, curved, +7...ahahahaha...

(malo kasnije)

Ahahahahaha, care, pa ti si car, Zmijo, sve sve, ali kako si uspeo šajkaču Mometu da staviš...ahahahahaha...E mogo si šut bolje da mi napraviš, menjaj to odma...99!

ahahahahahaha, brate kolko smo kul!

Komentari

Ja nisam to radio, ali sam botove u CS-u preimenovao... :P

omiljeno. ja to stalno radim, još od kad sam ko klinac igrao Worms: Armageddon pa su se crvi zvali po raznim drugovima, nastavnicima i alkosima ili doperima iz kraja.
++

po raznim drugovima, nastavnicima i alkosima ili doperima iz kraja.

Da bre i ovo sam radio...ali to već nije tolika boles :)

ahahahah, ja sam to radio sa fifom 98, napravio sam ceo fudbalski tim u kome sam tada igrao, sve saigrač sam ubacio i to...osvojili smo Premiership! +++

Ахахаха, шајкача за Момета! Не да си у форми ових дана, него једеш малу децу. +++

radio stalno, jos sam stavljao realne karakteristike, agility 25, speed 40 max xD al zato shut! :D
+

Ja vragolan i moj deda, na Kamp Nou svet nas gleda. :)) Ovu si razvalio mora u omiljene.

Hvala ljudi, ma znam ja da nas ima mnogo, al ćutaćemo :)

Ja sam na NBA 2003 pravio slicne budalastine :D

Хаха, знам о чему причаш. Где се само сети? :)

EEEE Mnogo li sam timova napravio, a meni je uvijek sve bilo 99 :DDD ovo je super :) +

Влајко, покид'о си га овде... браво.

Ja sam kao pazio da ne pretjerujem pa sam ostavljao neke ocjene na defoltu. Ali brzina, snaga, jačina šuta, preciznost šuta, dribling, ma svi preko 90 :D
Jednom sam se zajebao pa ostavio golmanu refleks na 50. E to je baš bio zajeb :D

Dube, i aj sam bio realan, ali je ipak prisutna ta doza nerealnosti radi boljeg utiska :)

Ово сам ја радио једном приликом на ПЕС-у и Менаџеру, али дефка је опако добра...! +++

Gde bre Niko nađe na menadžeru to da radiš, ne skrnavi igricu :) Ja radio na fifi kad sam bio dete maloooo

+++

Ma svi su ovo radili.
S tim što sam ja u doba kad smo svi to pravili gledao da ne rušim mnogo balans u igri i da napravim ljude sa barem malo realnim kvalitetima u odnosu na ostale igrače (ne sad da im sve stavim 10 u odnosu na ostale igrače, već da nema šanse recimo da neko dobije nešto 95 ili šta znam sad), a kad god bih igrao kod drugih koji su isto to radili video bih da svi imamo nenormalno velike kvalitete tako da je najgori od nas svejedno najbolji u celoj igri van tog našeg tima, a da tome što nas je pravio malo fali da mu sve bude 99.
A bilo je i likova koji su prepravljali kvalitete regularnih igrača onako kako se njima činilo da bi trebalo da bude i to je uglavnom išlo logikom da pojačaš mnogo onog igrača kog voliš i ceo taj tim i onda mnogo dobro daješ golove sa 50 metara i snimaš to i posle pokazuješ i tako.

I ja sam ovo nekoć pravijo. Doduše, puno sam karikirao. Najveći u društvu je imao otprilike 125 kg i 210 cm, a njmanji 155 cm, itd. Kakrakteristike sam stavljao onako, svakakve i luđačke frizure naravno.

Ja sam ovo radio na pes6 :D +

Ja sam ovo radio na pes6

исто, сећам се кад смо се направили ја и 3 ортака, како смо играли заједно јебавали смо маме, лига шампиона мало дете за нас, додуше сви по 99 оверола :Д

Redovnooooooooooo hahahahahahahaha

Ovo za naslovnu? Nije vam dovoljno što ste navukli klince na postere, potom na reakcije, sad ih navlačite i ovde? Otvorite sekciju "Vukajlija junior", preusmerite ih tamo, pa da svi budemo srećni, svako na svome.

Pravio sam likove naravno, sve 99. +

lolo i ja sam ovo radio, najluđe što sam pravio realno sve visinu, težinu, frizure itd.. jedino sam ocene stavio malo više, jer kad bih stavio realne, niko ne bi imao overall više od 60 :D al nisam budžio na 99 to mi je šupački bilo.

Pronašao sam se! Bio sam zavisnik od pravljenja ovakvih timova! Omiljena od svih omiljenih. ++++

Ič ja ovaj primer ne razumem. Valjda sam mator. Ili glup.

Radio sa fifom 2006. A sa ocenama sam bio realno nerealan.

A bilo je i likova koji su prepravljali kvalitete regularnih igrača onako kako se njima činilo da bi trebalo da bude i to je uglavnom išlo logikom da pojačaš mnogo onog igrača kog voliš i ceo taj tim i onda mnogo dobro daješ golove sa 50 metara i snimaš to i posle pokazuješ i tako.

Moj drug napravio od Liverpula najbolji tim, kao "nisu ih realno uradili" onom Džigljavom Krauču nabio šutinu da sa celog daje bez problema.

Ja sam u pes 4 pravio odeljenski tim. Još zafalilo muških, pa sam stavljao devojke u ekipu, lololo

Samo da i ja napisem da sam ovo radio. :)

Ja bi znao raditi to u PES 4, ali tako što bi igračima iz repke pojačavo atribute za jedno +15 jer su tada bili preslabi

Pravio sam likove u Kumu i u Saints Row III. Jako je zanimljivo kad vidiš sebe u sceni sa Korleoneom ili Sašom Grej.

Cela familija u repki SCG u Winning Eleven 7, plus naturalizovani Afrikanac Kukume, visok ili bolje reci nizak sto ceteres' i kusur pa onda piciiiiii.

Ja sam pravio fizicki izgled realan, tj trudio sam se da bude realan :D a ocene su bile , najbolji u drustvu kao Shevchenko, a ostalima delio ocene prema njemu :D

NBA 2003 po mom mišljenju najbolja igra za pravljenje ortaka, još napraviš više timova, uf to je bila zabava i zanimljivo gubljenje vremena. Onda pozoveš ortake pa im pokažeš, haha. Da, isto sam imao običaj da ih pravim u igricama koje imaju temu Američko rvanje, jaoo pa tu kad krenu batine, neretko se prošire i uživo kad izlemaš ortaka u igrici, a on skoči da ti otme džojstik i odvali ti njime :)

Pravio i ja odeljenje celo :D, nego primer si mogao malo bolje..nabacan je.

+ uglavnom

nego primer si mogao malo bolje..nabacan je.

Jedina zamerka, inače defka je odlična. +

ja sam napravio celu ligu od izmisljenih timova. A timovi su bili svi krajevi u Beogradu. Naravno, samo moj tim je imao igrače koji postoje kao osobe, tipa moji ortaci, matorci ispred dragstora, itd.. Ostalima sam izmišljao imena. Čak sam i dresove pravio preko painta i importovao u PES.

jebemtiživot

I ja da izađem iz ormara - sa najvećim uživanjem sam generisao samog sebe u prvu postavu Detroit Red Wings-a iz NHL 96-ice...Razume se da sam bio prvi strelac šampionata :)

+++

Ахахаха, да ли је могуће да си такав краљ..

Ih kako sam sa uživanjem tripovao oko edita.
+

što volim što nas ima :)

hahahahhahaahhah.......+++ to se radi jos Hearts-a ....

Lose napisano,a jos se pominje i PES.....
Nijedan autor do sada nije uspeo da napise definiciju koja pominje PES ,a da sam na nju bio sposoban da dam plus!
Minus!

Do jaja, nisam jedini.
NBA 2004/5 ili 5, neam pojma. Sebi sam stavio duboke starke i tetovaže na ruke al od ramena do palca i posle kreten stavim one najveće znojnike.
U PES'u nisam, kapiram da bi se smorio :)

Wining eleven 2 na soniju 1, 4-5razred osnovne ja mislim, napravio sam tim iz odeljenja i svi su imali 99 i igrali u Brazilu.Kolko sam se samo ludo zabavljao hahahahaah odlicna defka ++++