Prijava
   

Predator

Domaća kućna mačorčina koja čak i kada malčice nasluti da ste krenuli da ga pomazite, počinje da prede i u stanju je da vas tako smara satima.

Lik1: PU! Ne smem ni na tri dana da ti ga ostavim,u stanju si i bradavičastu svinju da razmaziš...Oroku Saki, ša ti je ova uradila?!
Cura: Ma nisam ništ... pa ne zn... Al' priznaj, baš mu divno stoji ova flafičasta ogrlica?
Lik1: ŠKK?! Kakva ogrlica? Pa taj je bio u stanju čopor lutalica da rastera svojom pojavom..a paz' ga sada, raspredeo se kao nokija 3300 kada joj zablokira sistem!
Lik2: Bgate, 'el si probao da isključiš i posle ponovo uključiš? Strpaj životinju u kavez i palimo odavde...

Komentari

Хвала Лолже!

Hahahaha, opasna zverka.. xD ++

A, ne, kućni mačak obavezno mara da bude maza, makar i ne lovio miševe. :) +

Ахам... Преко дана мазе и спавалице, ноћу већ питајбога где иду и шта раде. :)

Jao, opet mi krenu suze kad se setim. Moj je mačak bio teška maza, ali i na ulici glavni baja. Bar dok nije ostario. Ali nastavio je da se bije, nije ga bilo kući mesec dana, došao sav mršav, glava skroz bez dlake, pun krasti... Bila sam ga isprala i stavila antibiotika na oči, zatvorih ga u sobu, ali nekako je pobegao dok nisam bila tu. Sumnjam da će se vratiti, evo nema ga već dve nedelje, šta da se radi, bar je uginuo onako kako je živeo. Dolazi mi sad neka nova mačka, a ne zna da mjauče, mutava, mada toliko voli da se mazi, to je strašno, mnogo je slatka, obožavam mačke! :D

Кажу да су мачори у стању да због женке пређу много километара.. Можда су му ове у твом комшилуку досадиле лололо. Јебига, ову нову зато пази, мази и зови је Ђорђе. :)