Prijava
   

Predgrupa

Skupina manje bitnih (koalicionih) govornika na političkom mitingu, dok glavne baje ne izađu na binu i počnu da rade ono u čemu su nažalost najbolji. Smisao svega je valjda da pokažu napaćenom narodu da je tamo neki Petar Petrović, član gradskog odbora opštine Varvarin došao s kolegom istomišeljenikom iz Svilajnca po cičoj zimi kao i oni, običan svet, da podele svoju viziju i plan za bolje sutra u Velikom Gradištu, tj. ako njihova strana pobedi na predstojećim izborima. Međutim, fora je ipak u što dužem odigravanju tog javnog skupa, jer čak koliko god lideri bili dobri u besedništvu, ne mogu da održe kontinuitet kenjanja po mozgovima više od sat vremena pa da ih jebeš. Smori prosečnog čoveka i to posle pola sata. Stoga na snagu nastupaju dotične predgrupe, da se vidi da ima sličnih širom Srbije, a ujedno da se malo popali masa pred izlazak hedlajnera. Nešto kao Mašin Hed pred cert Metalike.

- Vujadine, ko je sad pa ovaj što se ništa ne čuje? Onog pre sam i nešto razumeo, al ovog mutavka bre em prvi put vidim, em nikako da ga pohvatam šta 'oće.
- E to ti je onaj inženjer, zamenik predsednika mesne zajednice Mali Vrganj što izmisleo valjda neku struju na vetar, bilo na televizor.
- Nek se jebe i on i ta njegova struja, ruke mi izmrzle na ovu zimoću, čizme propuštaju, doš'o sam da vidim Tomu bre!

Komentari

Баш добро написано +++

eee, na šta su kukali inžinjeri spali +

Vrhunska pašoni.
Dajte Tomu da palimo upaljače +++

Mnogo ti dobro ovo!

E fala,fala svima, hteo sam samo da napišem nešto i na ćirilici pa da vim kako izgleda:)

Uuuu, odlično ovo, manijače.

+

Uuuu, odlično ovo, manijače.

+