Prijava
   

Predlažem vam Tempo

Odjeb za nekoga ko stalno kuka o svojim problemima. Potiče iz čuvene reklame za Tempo iz kućne produkcije, u kojoj ziljo sa bradicom govori ovu repliku. Ako je samosažaljenje dotične jedinke na vrlo visokom nivou, možete produžiti sa citiranjem reklame, ko ga jebe.

Oh-živote-što-si-tako-okrutan lik: Ostavila me, kurva. A taman sam mislio da smo se pomirili, kad ono, mislio i njen dečko tako. Jedva sam živu glavu izvuko, jebo me ker. A gari se zaleteo pa me juri po celom gradu. I dobio sam kečigu iz ruskog. U kurac. I evo pre pola sata mi se golub posro u kosu pa sam morao ponovo da je perem. U kurac i sve.
Idem-ja-tako-u-školu-kad-ono-nešto-puca-ja-se-okrenem-kad-ono-puca-mi-kurac lik: Predlažem ti Tempo.
Oh-živote-što-si-tako-okrutan lik: Štakojkurac? Ma. A još mi se i polomila memorijska u telefonu, a druga polovina se zaglavila, pa ne mogu ni da izvadim ni da stavim novu. Kurac.
Idem-ja-tako-u-školu-kad-ono-nešto-puca-ja-se-okrenem-kad-ono-puca-mi-kurac lik: Ali na šest rata čekovima.
Oh-živote-što-si-tako-okrutan lik: Jel ti mene zajebavaš?
Idem-ja-tako-u-školu-kad-ono-nešto-puca-ja-se-okrenem-kad-ono-puca-mi-kurac lik: Ili na kredit, na dve godine.
Oh-živote-što-si-tako-okrutan lik :odlazi:

Komentari

Хвала брате, управо сам чуо једног да користи па помислих ово и није тако лоше :)

Sviđaju mi se imena ovil likova u primeru. Odlična dosetka +++

Хвала Ђони, 'тео сам ја да им дам права имена, па ми се ниједно није слагало и помислих пуца-ми-курац :)

Opaaaaaa! Jao, inače mi je ispao tefelon pre neki dan i ne znam kako (valjda jer izgleda kao da je preživeo dva rata) odvalila se ona pregrada za memorijsku, a ispala i memorijska, nisam videla na vreme. I tako sad više nemam memorijsku. Tuga, jad i beda. :) +

Саосећам, саосећам...
иначе ово у примеру је писано по истинитом догађају, носио сам у сервис и знаш шта су они урадили? Извадили. Како? Шрафцигером. Јебо стручни сервис.

Da vidiš moj tefelon! Odbija karticu s vremena na vreme, kao loš transplantat, pa mi stižu poruke a dobijem obaveštenje posle jedan dan kad skontam da moram ponovo da ubacujem karticu. Onda sa više nema ni memorijsku, kada zvoni ne čuje se, samo radi vibracija, izgreban je za medalju.... U principu uvek imam izgovor zašto se nisam javila. SAVRŠENO! Menjaću ga kad se skroz raspadne. :D

Кад купиш нови, увек ти остаје нешто да бацаш жабице... хД