Prijava
   

Preispitivanje

Posle 462 dana od učlanjenja na Vukajliju, ovo mi je petstota definicija,imam 5572 glasova u plusu i mnogo novih prijatelja za koje se nadam da ću jednoga dana upoznati i lično.
Da li je imalo smisla potrošiti mnogo vremena na pisanje definicija i druženje sa ostalim članovima? Mislim da jeste. Priznajem u svojoj četrdesetoj godini da sam ovde dosta toga novog ovde naučio, povećao svoj prag tolerancije za izvesan procenat i na hiljade puta se nasmejao čitajući ono što je ovde pisano. Sve u svemu, želeo bih da svi zajedno ovde u zdravlju i veselju sačekamo još mnogo petstotih definicija.
Pozdrav svima od Neše De Belog.

Komentari

ŽIVEO NEŠA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Danas nam je divan dan, divan dan.... Čekaj, bre malko... Jel' ćeš da častiš? Da ne treošim moj lepi, pevački glas za džabe.....

Nešo, posle krize treidesetih, dolazi se do krize četrdesetih, a posle i pedesetih-i samo neka preispitivanja-pazi koliko dugo će se preispituješ, a kol'ko da radiš za "bolje sutra"...;)+

Krenula te ova filozofija zadnjih dana :)

после 16 сати од учлањења на вукајлију, и даље немам ниједну дефиницију, али ово ми је седми коментар. имам већ пар непријатеља које се надам да никад нећу упознати лично, јер би ме пребили ко вола у купусу, јер сам интернет пичкица која подјебава.

+++++ 500, kako to gordo zvuči. Slavodobitno i samoljubivo. Šta se može kad ovakvi jubeileji prolaze neprimećeno ako ih sami ne potenciramo. U svakom slučaju čestutke i uspešan budući rad.