Prijava
 1.    

  Prekid

  Alkoholičarski sleng koji se koristi pri opisu svojevrsnog fenomena.

  Naime, nakon unosa pozamašne količine alkohola u krvotok, mozak biva primoran da spakuje svih svojih pet neurona i otputuje da se druži sa svojom podsvesti u scenama orgija sa nagim seljančicama, učiteljicom iz osnovne, halterima i mačem iz Ratova Zvezda, dok tebe ostavlja samog. Taj period je poznat i kao crna rupa u memoriji, iliti "kako sam, koji kurac došao kući - mod". Postaješ Mister Hajd do trenutka otrežnjenja. Sećanje na prethodne događaje je nedostupno sve do saziva sinonoćnih učesnika u fleševima hvatanja nasumičnih riba za gluteuse, balavljenja uzengija, cepanjem Meraka na eks, jurenju komšijinog paščeta niz ulicu, dozivanjem bivše ribe ispred prozora sadašnje, pričanju taksisti o smislu života.

  Zanimljivo je to što i u stanju prekida neodoljivo podsećaš na sebe iako nisi bio vođen uobičajenim pićem olabavljenim, kulturno - uslovljenim granicama. Samo ne postoji nikakav kontakt u realnosti između onoga u memoriji i na delu. Mogao si opušteno da doživiš da ti Silvija Sejnt lično zakuca na vrata, zabalavi falus, otpeva jednu za laku noć u kostimu Titove pionirke, i izgubi se u nepoznatom pravcu, jebiga, postarao bi se ti za datu situaciju, ali posle ne bi imao nikakav dokaz, čak ni u svojoj glavurdi. Jedino u razgovoru sa ortacima koji bi izmenili priču do te mere da bi verovatno ispalo kako si istršćen od dotične kineskim nakitnjakom. Zajebana pojava.

  -Samo mi reci je l' istina?
  -Šta, bate?
  -Da si skinuo đanu Mirki, iza Maksija, u kostimu Deda Mraza sa irvaškim rogovima na vugli?
  -Ne znam, to me malopre i Deki pitao, samo nije spominjao nikakve rogove...
  -Prekid, znači?
  -Prekid...

 2.    

  Prekid

  Učestala pojava kod mlađe populacije. Najčešće se dešava u letnjem periodu, a izazvana je velikom količinom alkohola. Inače ova pojava za sobom isto tako vuče još gubitak pamćenja, koji je sledećega jutra praćen veoma jakom i teškom glavoboljom.

  -Brate šta si ono sinoć uradio pevačici? Kako si mogao da je vataš za sisu, a video si da su joj amputirali onu levu, verovatno zbog raka.
  - Ma ne sećam se toga brate, ali ako je bila dobra dojka ne žalim, oko 1h se kod mene desio prekid ništa se ne sećam, a evo danas veruj mi ništa ne osećam jedino me glava boli kao da imam sekiru u njoj.

 3.    

  prekid

  deo izlaska kojeg se obično nećete sećati sledeći dan...

 4.    

  Prekid

  Gubitak kontakta sa realnošću usled dugotrajnog nedostatka sna u kombinaciji sa alkoholom i konzumacijom psihoaktivnih supstanci, kao i sličnih koma-hipotetičkih stanja.
  Manifestuje se u vidu višestrukog pada mraka na oči u kratkim vremenskim razmacima. Često je praćen vrtoglavicom do potpunom nesvesticom, jakim do umerenim halucinacijama i konfuzijama.

  00:47h
  - Gde smo?
  - Kući.
  - A ovo je moj ili tvoj krevet?
  - Tvoj.
  - Nije... Moj je veći!
  - Pa sad sam i ja u njemu! ... Što si prekinut, jbt...

  09:43h
  On otvara oči i ugleda dlakavu žensku ruku obavijenu oko svoga vrata...
  Ona je sva bubuljičava, nosata, oskudno prsata, sa orlovskim noktima na nogama...

  - Mm m m m m MAAAAA-MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!