Prijava
   

Profil na Vukajliji

Alter ego. Drugo ja. Bolje, pametnije ja. Do jaja ja.

Mrzim svoj život.
I koji mi je kurac sve ovo trebalo, za šta se ide u školu, da se rmbači kao fizikalac ceo dan? I za šta? Za 3 sata 'slobodnog' vremena dok se ne komiraš u krevetu, ako i stigneš do njega.
Krećem kući kao ciganče, kao prase koje se ceo dan valjalo u blatu. Jebeš ga. Uf, eno bare dumočim noge i sperem suvišno blato. Gužva, zastoj, kurac palac. Nije ni bitno više, sad mi nije ni do čega. Razmišljam - šta sada kad dođem kući - da jedem .... tu se negde misli završavaju.
Dolazim kući. Pffff, u frižideru je nešto crklo i neće da se javi. Nem veze, eno ga 'leba od pre neki dan. Nije zeleno, ergo jestivo je. Ma mrzi me. Palim komp i idem na Vuku.
Tamo me niko ne zna ko sam i šta sam u životu, tamo niko ne zna da li imam podočnjake, sam debela il' mršava, koliko godina imam. Tamo se osećam kao zvezdica u usponu na lestvici duhovitih. Krenulo me, skroz, možda.
Do jaja je biti JA.

Komentari

Masimjo jes to ti ?

Најежим се кад видим овакав наслов дефиниције. Спреман на све, згрчим се и чекам да барузер учита страну.

Хм... Ја сам рецимо кул и овде и тамо... нусми.

Данкан Фергусон
Хм... Ја сам рецимо кул и овде и тамо... нусми.

то.

немој никад, али никад, да дефинишеш профил људи на вукајлији и слично. готово ником не полази за руком.

Кад сам ово оценијо скор је био 1:9, а сад 14:14. Идупичкуматерину

Букснетина™

Кад сам ово оценијо скор је био 1:9, а сад 14:14. Идупичкуматерину

Tajfajzen. Napuni se sajt kvazi-psihologa kojima bi i Frojd pozavideo.

Puf, izađem na 10 minuta iz kuće. Jebga, bio vam posran dan ili ne, odavde uvek odem u plusu. Mislim sa raspoloženjem. Zato sam definisala profil iz moje današnje perspektive.
Ko zna, možda se sutra čudo dosađuje.

I tako. Tmurni dani prolaze propraćeni kišom, koja kao da je sačinjena od lizlučevina testisa samog suicida... A ja? Jadna izdrkotina koje je ipak mogla da vrijedi. Nekad...Kurac? Modža...

Šta koji moj kurac treba da znače ova novokomponovana pjesnička preseravnja?

Nema veze, prva i poslednja rečenica u primeru su bitne. Ono između je samo razrada.
Jebga, ne brinem se o bubuljicama, davanju uslova i da li ću večeras umočiti. Ovo mi jeste mesto za podizanje raspoloženja. Oma iza kafane, nego sam danas premorena.

Do jaja ja

Pluščina za ovo!

ЕВО ПЛУС НА!

ПОЉЕМ СЕ ШИРИ МИРИС ТАМЈАНАААААААААААААААААА

Jebga, bio vam posran dan ili ne, odavde uvek odem u plusu

+

Nekad moglo, Sad to više ne pali.

Ovo iz definicije jeste pun pogodak, al bio pre tri godine. Kad je napisana.

Sad sve češće može da ti se desi da ovde, u toku benigne diskusije, naletiš na idiota koji će da te izvređa i iznervira gore nego retardirani kolega u rl. Niko ovde više ni u šta ne veruje.
Pre tri godine izbaronišeš ovde nekog svojom pričom, ljudi te " uvažavaju " ( iako je ovo samo internet) i svima super. Sad ti ne veruju i ako napišeš golu istinu i na sve načine gledaju da te uvere u ono - ja super ti gowno.
Teško je ovo sve gledati objektivno kad si aktivni dugogodišnji član, al sve ovo bi mogao biti zanimljiv eksperiment. Cela ova priča oko toga što sajt sam sebe ždere. Ono što je nekad bilo zanimljivo, težilo da preuzme sve, to je bilo zanimljivo samo dok je težilo. Sad kad je preuzelo ždere svoju džigericu.
Ma i ja serem, ni sama ne znam šta sam htela da kažem.

Pali ako se trudiš dovoljno.

Romantično objašnjenje, hvala.

Lukac uvek bio romantičan.