Prijava
   

Proleće

Period kad počne sunce da sija i svi najednom počnu srati duge i prdit' leptirove.
Prasad koja je preživela zimske slave, onako natovljena, bestidno se uteže u providne pantalone na opšti užas svih prolaznika. Broj penzionera u gradskom prevozu eksponencijalno raste. Vucaraju sa sobom grmove kojekakvih travurina koje im je travarka Stanana pripisala za reumu, od kojih dobiješ astmatični napad, bio ti astmatičar ili ne. U najboljem slučaju, u svoj onoj gužvi, ižariće te koprivom i usput srati kako je to zdravo. Katkad, nađe se i pokoja osa u busu i sve gledaš kada će ti uterati žaoku u glavu. Al' i to je zdravo, zar ne?
Povrh svega, u svoj toj euforiji, gledaš parove kako jedu kokice i sladoled i šetaju parkom, posle će na khm khm. A tebe juče riba šutnula, jer joj "ne posvećuješ dovoljno pažnje", a jasno ti je šta je u pitanju. Kučka.
Al' ti ni nemaš vremena da razmišljaš o svemu tome, jer hej, tebe čeka aprilski rok! U januaru si dao samo engleski il' neki kurtonski predmet i ostavio sve ostalo za april, jer si lenja pička.

Da, proleće je do jaja.

Komentari

Ma ko je to nama ljut
+

I onda ti još uz sve to neki kreteni lupnu minus na vukajliji ne pokazujući ni trunke razumevanja za tvoje muke.

P.S. I ja dadoh minus u prvi mah, sad mi žao. Prvi dio definicije mi se nije svidio, ali mi je do kraja sve postalo donekle simpatično. Mislim da je definicija ipak za plus.

Nigde sadističkom minusa da lupim! +
Ideš i u pratnju.

Лепо је пролеће.