Prijava
   

Provući kroz san

Puštanje buve, onako mangupski, povajkati se na neki način. Stara škola za ispipavanje sagovornika, da li će da popije priču ili jok. Ako je iole prihvati sledeći koraci se znaju. Postepeno se ''san'' sprovodi u javu. Ako ''san'' izazove burne reakcije jednostavno odmahneš rukom i kažeš da te boli kurac, pa nisi ti kriv što sanjaš kojekakve boleštine. Ionako san traje sedam sekundi maksimalno.

- Snežo, družimo se od malih nogu al ja moram nešto da ti kažem. Mada sramota me je, zamisli kad me je pred tobom sramota!?
- Reci slobodno ako te je predamnom sramota idi se rokni e...
- Sanjao sam noćas da se jebemo, nešto kao ti došla kod mene, ja te zaskočio sa vrata, sam bio kući i ti se nisi bunila...
- Pa ne bi se bunila xe xe, nego nisma htela nikad da potenciram to, plašila sam se da nećeš da kažeš onoj tvojoj beštiji, neke smo kurčeve drugarice. Uzmi me odmah, sanjaru moj!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

- Jao maco, jutros kad sam se probudio bio sam gola voda. Nećeš verovati šta sam sanjao. Ja kao dolazim sa posla i ti kao tu sediš sa kumom, piješ kafu. I ja kako sam naišao na vrata tako vas dve krenete na mene da me svlačite, onako znojavog i ja kažem pa če...
- To sebi odmah možeš da izbiješ iz glave! Bolesniku!

Komentari

Jebiga, prvi put prošlo, drugi put nije. 50%. Dobroeto +

Prolazi priča lagano, samo ako je malo složiš. I ako je san realan jbg