Prijava
   

Prvi pornic (na VHS-u)

Neverovatno iskustvo. Bilo je to doba VHS kaseta, kada si bio cenjen i faca ako si imao video rekorder.
Dobio sam taj video rekorder i obicno gledao neka crtana sranja, kasnije gledao glumačka dostignuča Stivena Segala i Michaela Dudikoffa.
Onda je došlo to vreme da napravim kljucni korak u odrastanju. Da pogledam prvi pornić.
Doduše, nisam znao sta je to. Ali sam uvek gledao kako "odrasle čike" uzimaju kasete sa gornje police, kasnije sam saznao sta su uzimali i odlucio sam se da to i ja uzmem.
Problem je bio sto su pornici bili na vrhu, tako da ih nisam mogao dobaviti.(valjda su to radili da ih deca ne mogu dobaviti) Srećom, videoteka je proširila kolekciju tih "zabranjenih filmova" pa su morali ih nastaviti redati na jednu policu niže - na policu koju sam mogao dobaviti.

Bio sam spreman, samo se cekao pravi trenutak - da starci negde zbrišu tako da imam 3-4 sata slobodno. Konačno, i to sam dočekao i krenuo u akciju.
Nerovoza je bila jako velika, a adrenalin me pucao. Ulazim unutra i onako razgledam i razgledam, trajalo je to dobrih pola sata. Napokon, radnik je okrenuo glavu pa sam nabrzinu zgrabio neki dokumentarac o kanadskim šumama i još neki film. Onda sam se protegao i dobavio jedan pornić, neverovatan osećaj je bio držati ga. Stavio sam ga izmedju ona dva filma tako da se ne primeti (jasno je da sam one filmove uzeo samo da bih zamaskirao onaj glavni).
Polako idem prema kasi i bacam iskaznicu i filmove na sto i kuliram. Radnik je primetio sta sam uzeo. Ne secam se sta sam mu lagao, ali bilo je skroz providno, a i njemu je bilo sve jasno.
Mislio sam da se prvi i nagori dio zavrsio, ali pogresio sam u vezio ovog drugog.
Dolazim kuci i otvaram vrata kad tamo stari i stara, kazu da nisu daleko odmakli - auto nije mogao da upali.
Trazili su da pogledaju sta sam uzeo iz videoteke i da zajedno nesto pogledam. Znate sta su vec zatekli kad su otvorili drugu kasetu.
Na licu starog se vidio osmeh, skriven, ali dovoljno jasan da se primeti izraz zadovoljstva. Naravno, usledila je mnogo gora reakcija stare. A stari je bio prislijen da potvrdjuje sa "DA! KAKO SI MOGAO?" da bi postedio sebe od optuzbi da kvari dete.

Komentari

Одлична! +++

Blog-defka, ali veoma dobra blog-defka! Teško da postoji bolji način da se prva pornjava (i to VHS pornjava) definiše.

Plus.

Minus, jerbo nije definicija već isečak iz dnevnika.

Zanimljiv događaj kome je mesto ipak da forumu...
Jbg, ali -