Prijava
 1.    

  Putevi u srbiji

  Poligon za uvežbavanje za Pariz-Dakar reli.

 2.    

  Putevi u Srbiji

  Izrazito očajni i primitivni.Više se para potrošilo na njihovo"krpljenje" nego nove da su uradili.Vozači svakodnevno menjaju armotizere i auspuhe koji im usput,usled ogromnih kratera u asfaltu,otpadaju i pucaju

 3.    

  Putevi u Srbiji

  Prava AVANTURA! Možeš film da snimiš o njima!

  Kasniš, Žuriš.... iznenada na sredini puta šaht... otvoren...nema znaka upozorenja.... neka budala ga je već oborila...naglo skrećeš desno... dobro je izbegao si ga...nagla krivina u levo... ponovo šaht.... ovaj put zatvoren...tesko ga je izbeci...boli te dusa zbog udarca... nastavljaš... pravac, otvoren put... gas...rupe...majstorski ih izbegavas...BUM!!...odakle tu rupa juče nije bila tu... gas... sranje...iznenada semafor, koji se ne vidi od krošnje drveta(a ti si bio skoncentrisan na rupe)...na semaforu crveno....koči...naglo koči... dobro je otvorilo se (u sebi ko zna sta je moglo da bude)...nastavljaš, vidno oznojen, izlaziš na poznatu lokaciju... Mostar....čudiš se jer nema gužve...gas...neravan put...koči...jedva si ostao na putu...gazela....auto put...rupe...mnogo rupa....u glavi samo misli o ceni novih amortizera i guma....rampa na jugi... splavovi... konačno si stigao(na vreme)...nje nema... a ti nervozan...15 min je prošlo...javlja se da kasni, jer je blokiran brankov most zbog radova na putu......

 4.    

  Putevi u Srbiji

  Putovanje sa očekivanjem boljitka je praćeno razočarenjem.
  Putovanje bez upotrebe pameti se pokazalo kao bezbolno : ako kažu da će biti bolje, ti veruješ, putuješ ceo život i iščekuješ.
  Putovanje bez korišćenja čula se obija o glavu dok glava ne strada.
  Putovanje uz korišćenje instikta i razuma je najefikasnije. Tim putem se najčešće izađe iz Srbije.

 5.    

  Putevi u Srbiji

  Dođe mu kao neka igrica. Cilj je preći određeni put, a da pritom što manje oštetite svoj auto. Takođe, postoje i prepreke, među kojima su i izbegavanje rupa, izbegavanje krava, ovca, izbegavanje odbeglih mladih u venčanicama i sličnim pojavama na našim putevima.

 6.    

  Putevi u Srbiji

  Prirodni lek za razbijanje kamena u bubregu.

 7.    

  Putevi u Srbiji

  To su uglavnom krpene prevlake od asvalta, a jedino gde se izraz ''putevi'' može upotrebiti, jeste JP ''Putevi Srbije'' .