Prijava
   

Religija

Najbolji pokazatelj evolucije ljudskog razuma, a samim tim i ljudske evolucije uopšte. Od verovanja u kojekakve bogove za sve u prirodi ( groma,vatre itd ) preko verovanja u jednog idealističkog Boga do toga da i sami postajemo Bogovi ( kloniranje,genetski inženjering...)

Koja ironija da je crkva najveći dokaz teorije evolucije

Komentari

+
Nazalost,mnogi tu ironiju ne shvataju,vec bi da se vracaju u proslost i da opet veruju u kojekakve gluposti.

kako će vas sačeka onaj pa vas priupita "A, ko je sad Bog?"...

Jedno je Bog, a drugo je verovati u kojekakve dogme. Ja lično verujem da nešto postoji, ali ne verujem u kojekakve zombije i i superheroje koji štapom rasteraju mora. Štaviše za razliku od većine sam čitao Bibliju i sve više sam ubeđen kako su u pitanju vanzemaljci

I nikako ne podržavam izigravanje Bogova

"kako će vas sačeka onaj pa vas priupita "A, ko je sad Bog?"..."

E,bas me nesto zabole kurac!Da li verski zatucane osobe znaju,da kad bi bog postojao,svi bi isli u taj usrani pakao!Oni nisu svesni da na putu od stolice do WC-a naprave barem dva smrtna greha.....pomnozi to sa citavim zivotom i svim grehovima koje napravimo za to vreme.
Najveca zabluda koju je iko prodao coveku jeste ta da je bog neko milosrdno bice.Citajuci Bibliju,svako normalan i razuman,moze da provali da je taj bog jedno surovo i svirepo bice koje se ne libi da na svaki nacin kazni nevine,samo zato sto su glupi k'o kurac,dok su oni gresni pametni i pokaju se na vreme i tako ga zajebu...

Istorijski gledano skoro svaki verski vođa bi trebao da završi u paklu, uostalom crkva je bila najbolje sredstvo za ispiranje mozgova i dalje je u nekim krajevima, baš čudno kako to u onim nerazvijenim i neobrazovanim.