Prijava
   

Retard

Osoba koja šalje gramatički neispravne sms poruke televiziji na kojoj se trenutno pušta neki rijaliti uživo, a koje najčešće sadrže reči bodrenja i hrabrenja svojih favorita ili mržnje prema onima koji, po njihovom skromnom mišljenju treba da izađu napolje, ili, što je još češće, izjave ljubavi prema Žarku ili Jadranki iz Donjeg Pičkovca.
I pored upozorenja da slanje ovih poruka košta k'o Svetog Petra kajgana, ove osobe ipak umesto 'leba kupuju kredit, čime dokazuju da su retardi.

-vojiiiim te puuuuno bebice... svake noći te sanjam znam da ćeš doći.....
-zašto si me prevariooooo???? zaštoooo???
-steva do pobede, celo draginje je uz tebe!!!
-marko pod hitno napolje!!! on misli da zna sve šta tu glumi smešan je!!!

Komentari

Sadržaj komentara komentar Pozdrav svim učesnicima

pozdravljaju učesnike koji ni ne mogu da vide tu poruku. ali, sticajem okolnosti izvalio sam da te poruke uopšte ne šalje narod, to su sve iste poruke koje se okreću 3,4 puta iste. kada je bil ona farma, roditelji su mi uzeli komp i ja sam iz znaka protesta namerno po ceo dan bio u dnevnoj i gledao sa njima, šta drugo nego farmu. ali pošto me to ne zanima, da bi mi vratili što brže komp čitao sam naglas i to su bukvalno sve iste porkue koje kruže samo, to uopšte ni ne priča narod. :)

Uvek sam se pitala otkud toliko mnogo poruka, čak i na Košavi kad puštaju pesme. Dobra je defka, samo što se u primerima iako su započeti malim slovom nadzire poznavanje pravopisa jer koristiš zareze i stavljaš uzvičnike na pravo mesto, za razliku od opisanih. :D +

Nisam mogla da budem nepismena, pokusala sam, ali... :))