Prijava
   

RTS

Nacionalni ekvivalent Pinku. Ne smatram RTS nimalo boljom TV od Pinka. Imamo RTS1 koji služi da se sa Pinkom "kolje" za gledanost, tj pare, ("48 sati bebe" i "Vreme je za svadbu" :)) uopšte nisu kvalitetnije od ružičastih "Odradi zajedno majku i ćerku" i sl.) dok RTS2 služi kao TV skupština, ako se ne provuče neki šestosatni tenis. Bolje baci u bunar, nego njima plati pretplatu!

Ne mogu da se ne osvrnem na emisiju "Vreme je za bebe", u kojoj se snima i porođaj?!! I pušta u udranom terminu, recimo kada je nedeljni ručak.

Komentari

Pa šta ako se snima i porođaj? Jel ti ne valja emisija koja ukazuje da treba da nas bude više?

Čoveče, još malo pa joj guraju kameru među noge??!! Ako je to tebi podsticaj da praviš decu gledajući u vreme ručka, onda su za tebe i oni japanski pornići slabi.

Хахахахах слажем се са Харлекином, у реду је испратити цео процес, али тотално ми убију жељу за природним порођајем кад га прикажу.

Мени убија жељу да се уопште и оженим и имам породицу. Због те серије, желим да се кастрирам и побегнем у Сибир.

Zato ne moras da gledas. Nije "pod moranje". Izaberi neki drugi kanal i resen problem.

Ajoj ljudi... pa ne moraš ništa da gledaš naravno... ali dovoljno je dok šaltaš kanale da ti iskoči porođaj live! Mogu misliti kako je onima koji imaju slab stomak, a upravo su uzeli koji zalogaj.

Ne guraju joj kameru među noge. Snima se samo deo kada je beba već napolju, ništa se gadno ne vidi. Nisam ja perverznjak jer volim tu emisiju, već ti koji porođaj porediš sa japanskim pornićima. Ko o čemu-kurva o poštenju(ni slučajno ne mislim da si kurva, da ne pomisliš slučajno to).

Uživaj u emisiji, svako dobro...

ja sam zbog ovoga prestao da rucam nedeljom s kevom, jer zena koja se gadi ribica u akvarijumu i svih zivih buba jednostavno obozava da za nedeljnim ruckom gleda snimke trganja novorodjencadi iz utroba majki.. meni redovno presedne pa odem u svoju sobu.. jebem ti zivot :s

Porodjaj je jedno neverovatno iskustvo,nesto sto vredi iskusiti bez obzira na bol,ali je to intimno iskustvo,nije za tv,i zato +