Prijava
   

Sandra Lalatović

Jedna od omraženijih voditeljki u istoriji televizije.

Počela je sa "Najslabijom karikom" početkom dve'iljaditih, gde su je se mnogi takmičari, a bogami i gledaoci bojali kao Jehovini svedoci tuđe krvi, jer je uvek bila obučena u crno i pokušavala da destabilizuje i dekoncentriše takmičare, što je neretko i uspevala, pa su posle njenog drila, oni mentalno labilniji ispadali iz igre brže nego pejsmejkeri iz dugoprugaške trke. Retko ko je bio upućen u koncepciju samog kviza i znao da ona zapravo ima zadatak da to radi i da je u tome njena poenta, a nervirala je ljude tako dobro da nije zaostajala za En Robinson sa Bi-Bi-Sija. Savršena za ispsovati utorkom uveče nakon što su Koštunica i ekipa dobili svoju porciju tokom drugog dnevnika. Zbog svega toga je sebi napakovala imidž frigidne kurave koju ne bi ovlažio ni Leks Stil, i od koje najviše možeš da dobiješ frendzoun tapšanje po ramenu pre nego što se vrati svojoj kolekciji plastike.

Sad je verovatno još omraženija, ali još uvek gledana, jer je u roku od 10 godina spala na "Preljubnike" i "Paparaco kurac-palac". I dalje izgleda zajebano, a što je najgore, obrazovanija je od većine Tijanićevih kamenjarki. Bavila se i prevođenjem filmova.

- Kako si prošao sinoć?
- Ma, idi, begaj, navatao sam neku Lalatovićku, mog'o sam da ga gurnem u onu rupu u ogradi, isto bi mi bilo. Moram da pozovem neku agenciju za koji dan, kad mi se vršnjak malo povrati, nikad više neću ovako da ga mučim.
- Jašta, ako ga ti ne poštuješ neće ni žene.

- Dobro veče, gospođice, može li piće praćeno koitusom, uz udobnu vožnju "Džon Dirom" parkiranim ispred. Ja sam Milanko.
- Ja sam Sandra. Nećeš jebati. Red je već poduži, a ostala prevozna sredstva u ponudi kudikamo ozbiljnija. Zato, livada.
- Ali...
- Vi ste najslabija karika. Doviđenja.

Komentari

Da, ona je jebeni odvratni psihopata +