Prijava
   

Sapunice budućnosti

Kako moderno doba uzima svoj danak i razne Šeherezade se javljaju kao protagonisti iz brojnih vremenskih zona, fraza "tu no eres mi madre" neizbežno u ušima iskusnog auditorijuma dobija prizvuk diktatorske predizborne kampanje, a logo i zvuk "Televisa presenta" inkorporejted usled nemenjanja od doba komodora dobijaju onu košmarnu notu pesme postavljene za budilnički alarm, nova generacija Fernandokolungara uslovljena je mestom na tronu bapskih zabavljača da što hitnije kamapuje sa novim idejama. Predlozi danonoćno stižu na mejl dežurne službe tunoerembarasadatueresmiermano@malditoseo.com , a šta nas sledeće čeka na prvim islandskim, zambezijanskim, madagaskarskim i ostalim sve ružičastijim televizijama, ostaje nam da vidimo.

- Kjen es esto? Đo te no konosko!
- Ola, mama! Đo soj tu iha!
- NO PUEDE SER! Starija si od mene!
- Da, ali došla sam iz budućnosti da ti dam ovaj laserski megablaster de amor!
- Nemoguće. Beži od mene, crni oblače!
- Konfija en mi, mama! Još nosim la medaljon što si mi dala kad si me dala na usvajanje u prošlosti...Ustvari, to je tebi još budućnost...Koji ćeš mi dati kad me budeš bila dala na usvajanje u sirotište koje se trenutno gradi...Možda. Moraš da uzmeš i ovaj ključ od portala de tiempo i da kad bude vreme sprečiš tatu da ode u međugalaktički rat. Ukoliko to ne uradiš, ubiće ga maldito terminatori...Ponovo :scarymusic:
- Šta pričaš ti? NOOOOO! Esta no me gusta! :tum tum tum tum:
- Suoči se sa istinom, muher! Moraš da budeš spremna. Oni dolaze. Moraš da nađeš tatu, inače se ja neću ni roditi i onda moja ćerka neće stići da se vrati i da me obavesti o ovome, i nikad nećemo izbaviti Hugolinu i Trolce! NUNKA MAS!
- Đo....
- MAMA! Mama, jesi li dobro? Neka neko dovede el doktor! Šta ti je, mama, probudi se!
:tum tum tum tum:
(esktension en el proksimo semana) :Plazmavisa Presenta:

Komentari

О.мај.Гад.
Болешчуга... ++

ali plazmavisa presenta! lolo

Jako dobra defka. +++

Koje Kobjašnjavanje. Što volim ovakve defke +++

Opaso dobro....svaka ti cast... +++

Mnogo mnogo dobra, blesava, ćaknuta. Iskidah se!

Ју, што ово ровари мозак!!!

Геније, Змијолики!

+++