Prijava
 1.    

  sastavni elementi prvog pijanstva

  1. Dve do tri flase piva. U mom kraju je to Lav ili Jelen, obavezno. Neki su samo, Bog da im oprosti jer nisu znali sta cine, to odradili uz MB! Ali dobro, malo ih je i to se vise ne radi. Moraju biti bas dve ili tri flase, jer ako je vise onda necete moci kasnije pricati: "E kako sam se ja odvalio prvi put, jebote - samo od dva zidarska!", a to je fora zato sto naglasavate tu pricu uz vase "sesto/sedmo/osmo" pivo od kojeg vas "sada samo malo 'vata"! Alkoholicarski staz i iskustvo je statusni simbol!

  2. Dalje, moguce je postici prvo pijanstvo i uz 4-5 casica radze koju ste ukrali iz budzaka u kom cale drzi najnoviju "sljivu" ili "mesanku". Donesete litru, okupi se jedno poslepodne vas 6-7 kod drugara na gajbi, razvalite se kao p**ke! Dogegate se kuci uvece mamurni ili jos pod dejstvom, cale vas poslednji put nalema i od tada posmatra malo drugacije, a keva se pravi da to necete vise nikad raditi.

  3. Vino je vec za egzotike. Tj, za one koji vole da filozofiraju, da glume odrasle, sa stilom, da se prave da kao osmaci znaju da pridju ribi u kaficu sa bambusom u rukama. Kul je sve dok vino ne pocne da deluje. Poznato je da ono uzima maha tek posle oko sat vremena, ali vi to ne znate tada. Pricali su vam, ali: "Ma ja sam baja, izdrzacu!". Oni sa slabijim zeludcom peglaju vise puta, oni malo jaci jednom-dvaput. Na kraju, poberete svu slavu u zamrljanoj fensi kosuljici pred klinkama koje se ne gade prizora.

  4. Moze da bude i sve od navedenog, u kombinaciji. Bezobzirno. Na petnaestom ili sesnaestom rodjendanu kod drugara kuci. To je vec gadno. Ako ima neko malo stariji tamo, brinuce se o vama jer je doziveo slicno, ako nema, sanse da odete na ispiranje u obliznji Dom zdravlja su oko 90%. To je ona druga strana medalje u odnosu na prve tri stavke koje su manje-vise bezazlene.

  5. Drugari i/ili drugarice zajedno sa vama, poslepodne ili uvece, u kuci/stanu ili dvoristu, sa najvise 3-4h slobodno za 'eksperiment'.