Prijava
   

Seen

Melkijades na četu.

Melkijades - tl;dr

Rendom riba - seen

Komentari

Melkijades je jedna vrlo pozitivna glava, sa tim da ponekad nema baš previše razumevanja za ljude koji su malčice više odgovorni, posvećeni i uopšte, drugačiji, sve što želi je samo da se kvalitetno zabavlja i tu se nema realno šta zameriti njemu :) Čovek je jednostavno takav, detinjast, a ja tu ne vidim ništa loše. Malo je naporan na duže staze, ali on nije ni stvoren da traje :D

Uvlačim ti se pod kožu bro :)

Sa tobom uvek dobra saradnja bude :) Bez komplikovanja, forsiranja problema, bez suvišnih pitanja i ostalih budalaština koje samo zagorčavaju život- nepotrebno. Prepreke ionako postoje samo ako želiš ih vidiš!

Taj rad bro, da su imali nas dvojicu u onoj s Tamarom u akciji ekipi, čuda bismo napravili. Niklo bi još bar 25 kuća ako ne i više, digli bismo gledanost za 7 - 9%. Malo li je na svu ovu muku.

SALUTIRAM VELIKI VOĐO

ŠTA JE PLAN NAPADA?!

Mislim da bi najpre trebali da isprobamo akciju sa Tamarom, onda da razmotrimo da li da potpisujemo ugovor. Trebalo bi nam dati odrešene ruke u arhitektonskim rešenjima, recimo ja bih ugradio kupatilo između bračne i dečije spavaće sobe, a na zidovima između po jedan veliki prozor, televizor bih ugradio u pod na nekom izbetoniranom izdignuću od metar pa da moraju da ga gledaju stojeći ili iz ležaja za masažu ili mreže, uz redovno eksplicitno naglašavanje radnji kao što su bušenje uz adekvatnu gestikulaciju pred kamerama, kome se ne bi svideo dizajn kuće otkaz pomoći, briši sav snimljeni materijal a gajbu ruši, ionako bi to pre ili kasnije uradila građevinska inspekcija :D

COKULICE ZA SAD OBZIROM DA MI NIKO NE SKIDA ČIKA BULJSONOV HEJT- NIŠTA. ODMARAJ DO DALJNJEG, POPIJ PIVO, IZROŠTILJAJ...

Ćale od najboljeg drugara krenuo da zida kuću na sprat (valda), pa je rešio da doda još jedan, pa je ubudžio i potkrovlje, veličine još jednog sprata. Kuća ima toliko prostorija (frizerski salon, biblioteku...) da smo se mi tu kao klinci igrali rata. Jednom rečju, zamak. E sad, najbolja fora je u tome što je čovek na potkrovlju napravio - bazen. I to na najjednostavniji mogući način, tako što je jednoj velikoj prostoriji, čim udješ, dodao još jedan zid od metar i kusur, stavio pločice gde god je moglo, i pustio vodu. E sad - istina je to da ne možeš da puniš i prazniš takvo čudo tek tako (jer se ploča ugiba pod silnim teretom i mora pući na kraju); istina je i to da vlaga nagriza sve uokolo, ali jebo sve, imaš ogroman bazen sa baš kul tamno - plavim pločicama, i krovne prozore da gledaš u zvezde dok se brčkaš sa ribom. Ljudi se jednoglasno slažu da je ovakva ideja bila apsolutno luda, no - složićeš se samo da u pitanju nije ništa drugo do čist oportunizam.