Prijava
   

Seks

Najpopularniji sport na svetu. U ovaj sport se svi razumeju, i ko ga je probao i ko nije. Ako ga je neko probao, iz nekog nerazjašnjenog razloga misli da je prvak sveta u nekoj od mnogobrojnih disciplina. S druge strane, ako ga neko i nije probao, to ga ne sprečava da daje savet poput vrhunskog sportskog trenera, ili onih fudbalskih navijača iz fotelje koji nisu mrdnuli dupe u životu, jer je, boga ti, sramota biti neiskusan u najpopularnijem sportu. Obrni-okreni, od ovih „baba Saveta“ ne možete pobeći. Međutim, kao i svaki sport, seks može izazvati ozbiljne posledice usled neopreznosti (tj. nekorišćenja zaštitne opreme), ali je „povreda“ nastala usled seksa dugotrajnog karaktera, takoreći, neizlečiva. Ona tera ljude da prestanu aktivno da se bave seksom, ali oni iz ljubavi prema sportu ipak nastavljaju, ne zbog rezultata, već za svoju dušu. Krajnji (pardon, ultimativni) efekat koji ta „povreda“ ima na ljude je taj što konačno shvate da postoje i važnije stvari od seksa kojima se na ovom svetu treba baviti.

Not available

Komentari

znaci dotle doslo :+)

+ Mada osecam miris autobiografije.
Nije to nista sporno, ali je trulex ako te je neko povredio na taj nacin.
Treba se baviti i drugim stvarima,
ali na ovom mestu sexualne konotacije i teme najbolje utoljavaju glad za plusevima :-)

Nema biografije, žao mi je. A ni povrede :-)
Ali je ovo jedna od mojih retkih defki sa stavom.

Htedoh reći autobiografije, zbunili ste me sad...

Za one koji nisu razumeli, "povreda" je beba :-)

I sad su skontali i zacutali... :)
+

...ih pa to nije potreba...ja bi reko da je u tom sportu beba isto što i gol u fudbalu...neko igra za svoju dušu neko da da go više...hehe +

Ti si htela reci da beba promeni zivot, stvori odgovornost i obavezu, a bivsa promiskuitetna devojka menja se i biva posvecena jednoj osobi.

Mozda ce neko uzeti za zlo sto bebu metaforises povredom,
kao i osecaj krivice majke koja je povredjena, prenosi se na uzrok, tj dete koje ispada negativni element.

Nisam pričala samo o devojkama (a pogotovu ne promiskuitetnim), već o svim ljudima.
A na reč povreda sam stavila navodnike zbog analogije sa sportom i ni sa čim više.
I pod tri, neko mi neće ništa uzeti za zlo, a opet će da mi kokne minus... nisam znala da ću ovoliko morati da objašnjavam defku...

Ok. Ne znam ni ja zasto sam napisao promiskuitetna, gresna mi dusa.

Mada me nervira ovo "povreda", iako nije zlonamerno!

Maestral, sine, koliko defki imaš gde se o ženi govori kao o grobu, retardu, kurvi i to bez navodnika? Ne stoje ovi navodnici džaba tu gde stoje.

Igra u kojoj svi pobedjuju +