Prijava
   

Seljacina kako okrenes

Cesto se muskarcu moze desiti da nesto zajebe pa da, od zenske osobe, dobije titulu seljacine. To je i ok, ako zajebes, sam si kriv. Ali postoji jedna situacija u kojoj nikako ne mozes doneti pravu odluku i u svakom slucaju ces ispasti seljacina.
Devojka i decko setaju, pricaju o nekim kurcima, sve super, bla-bla... E onda se desi. S desne strane trafike, s leve strane parkirana Opel Askona. Dakle, izmedju moze proci samo jedno. Onima koji su to vec iskusili taj mali prolaz im deluje kao kapija Mordora jer znaju sta ih ceka. Tad muskarac ima dva izbora:
1. Da bezobzirno prodje prvi nakon cega se u zenskoj glavi odmah stvara pomisao:"Koja seljacina, nije me pustio da prodjem".
2. Da dzentlmenski ponudi devojci da ona prodje prva na sta ce se ona u pocetku osmehnuti i pomisliti kako je divan i sladak. E tad ga je najeb'o. Pada joj na pamet sledece:"A cek, cek, sto li me je propustio? Sigurno mi gleda u dupe, seljacina jedna! Kako stalno nalazim ovakve kretene..."

I tako je to, gledao ili ne, svejedno ti je. Seljacina si, sta ces.
Mrzim uske prolaze, jeb'o ih konstruktor i izvodjac radova.

Komentari

Haha, baš sam skoro razmišljao na tu temu

+

Пропустиш је да прође прва, гледаш је директно у дупе, а кажеш: "Гле како је небо ведро вечерас, све се звезде виде".
Она ће помислити 1) да си каваљер јер си је пропустио, 2) да си пристојан јер гледаш у небо, а не у њено место где леђа губе своје име и 3) да си непоправљиви романтик јер а) и даље дечачки сањариш и гледаш у звезде б) ти се привиђају звезде кад си с њом, иако је облачност 10/10 :)))

ja uvek prolazim prva, naravno, pod uslovom da se šetam sa nekim ko mi se sviđa :))

e jesi lud!! :))
+

taj mali prolaz im deluje kao kapija Mordora

kako divno poredjenje :)

Pa kad sam divan, ojes. :)

ahahahhaah genijalno.

Neka gleda, i treba da gleda ;)

Znači odavde je Blek Hol cp-ovao definiciju... :)
+

Ne znam da l' je u to vreme bio moderator. U tom slučaju je obradio temu. :)

+ i vocarov komentar

I ja dajem + i za definiciju i za Voćarov komentar. Ja se baš tako ponašam, mada ne govorim ništa, a nije mi bitno što ispadnem seljačina.
A može da ti se desi i ono: "Kakav majmu, vidi kakvo dupe imam, a on priča o zvezdama".

Ili je jednostavno dzentlmenski propustis (naravno), i onda joj udelis kompliment kako ima STRAVA bulju!!!!! I da ti na to kaze da si seljacina, procvetace od srece! Zene obozavaju te stvari, obrni-okreni... :) +

ghetto je u pravu, mozda bih se i uvredila da ja idem ispred njega, a on prica o nebu! :)
+ i zvezdica

ma pljesnes je po dupetu debelom da se zaljulja pa nek misli sta oce

e ja sam bio sinoc u takvoj situaciji...bas opisanoj...i ja sam prvi prosao i reko joj kako je bolje ja da prodjem prvi da se uverim da nema nista opasno...joj kakav sam andjeo o:)

To je zabluda da je dzentlmenski da se dama prva pusta da prodje,pravilno je da muskarac prvi ulazi kako bi probio led,a i po meni je glupo i jedno i drugo jer zene stavlja u inferiorniji polozaj...ulazi-prolazi ko je blizi ili ko je u prirodnijem polozaju i u boljem psiho-fizickom stanju xD

Odlična mini - studija ženske psihologije :)

Хехе, добра.

Или оно, гледате неку романтику (док ти више играш џепни билијар него што гледаш, али ајде, филм је по њеном избору, па да је не увредиш) и сад имаш два избора: ако не заплачеш — ти си безосећајан, а ако пустиш сузу — слабић си, и тако то... :)

Ja udjem prvi i dami zadrzim vrata :)

Od trafike ili od Askone???

u jednoj varijanti makar vidis dupe