Prijava
   

Seoski promiskuitet

Koncentrat promiskuiteta. Beverly Hills na srpski način – Brenda Dilana, Dilan Keli, Keli Brendona, Brendon Brendu, Dejvid Stiva... i tako u nedogled, sve dok se maksimalno ne izmiksuju telesne tečnosti na nivou male naseobine. To je praktično ista količina radodavanja kao i u metropoli, samo podeljena na manje kvadratnih kilometara i glavića stanovnika, što zna da deluje zbunjujuće za došljaka, koji je recimo iz te metropole došao kod babe na vikend ili slavu. Sve dok dotični ne uvidi prednost novog lica među već viđenim seoskim življem.

- 'De s', Ljubinka, lepotinjo!? Što si mi se smračila k'o da ti zlatica uzjebala sav krompir? A mala? Tužne oči i tesno jeleče, u 'lebac mu, ko da ne iskoristi situaciju - :zavodljiv namig "the best of Gruža":
- Eve me, Milorade, nemoj da mi staješ na muku. Sad sam bila s' Rala i završili smo zanavek, dabogda mu se seme zatrlo i sva stoka pocrkala, kurvar neopevani!
- Aaaa, znači došlo i do tebe da je sinoć orgijao sa neke tri belosvetske u onu našu diskoteku... Ccc - :ispljun šlajma u travu: – Znaš ti da je Rale oduvek lako padao na te stranjske pičke. Šta li ste se sve uhvatile za njega, ta ne može celo selo na jedan ašov, makar bio i od zlata. Nego, sad kad si slobodna – :baca oči u jeleče: - mogli bi mi malo da se družimo, da ne gubimo vreme...
- Iju, Milorade! Šta ti pada na pamet, pa nisam ja takva...
- Uopšte mi nije palo na pamet da jesi - :iskez oko ušiju: - Ljubinka, budi pametna, iskoristi sad kad možeš, kurcu vreme ide.
- Ma, Milorade, nemoj pogrešno da me s'vatiš, ali selo priča da u vas Sretenovića ašovi baš i nisu tvrdoga kova.
- Ooo, Ljubinkaaaa, kad te budem nateg'o preko obraza sve ću lokne da te ispravim. Ne kudi konja kod jahala nisi! I tvoju su njivu prekopali svi dilberi od Lekine prodavnice na kraju sela do autobuske stanice za Kraljevo na autoputu, pa ja i dalje hoću da skočim u taj tvoj bunar želja.

Komentari

To, ružo moja procvetala! Velko M :-)

Neko će nekoga da nategne, kol'ko ja vidim :)))

Pa ovo su Rados Bajic i Suzana Mancic,samo si im sakrila identitet :))))

do jaja znaci do jaja +

Defka dana. +++

samo jedna zamerka.Metafore su odlicne.Al kad bi gorepomenuti seljaci koristili to tako dobro.....Ovako kao da pricaju dva studenta MIT. :D

Znaci ceo dan do jaja. :)

Il Capitano, šta ću ne mogu baš da se kompletno uživim u ulogu :(((

+ ali veliki plus, pogotovo za Lekinu prodavnicu :)

hahahahahahahahahahaaah kurcu vreme ide hahahahahahhahahahahahaha
e, al odlična defka, u svakom pogledu!

Kambek na najbolji mogući način... bravo zelena :)
+

"Ne kudi konja kod jahala nisi!" Одушевљен сам.

dušo draga, dobro si se setila da dođeš na vukajliju:)