Prijava
 1.    

  sexality

  Misticni nepostojeci zavrsni potez u Mortal Kombat serijalu koga su izmislili gejmeri-pickopacenici

 2.    

  sexality

  potez u mortal kombatu koji umeju da izvedu samo vrhunski igrači. svako od nas je znao po jednog.

  moj omiljeni sexality je kad sonja puši jax-u.

 3.    

  sexality

  Nepostojeći potez u Mortal Kombatu koji su izmislili patološki lažovi kako bi od sebe napravili omnipotentna bića. Potez su videli samo prijatelji rođaka drugovog brata od strica, a svaki od njih ima drugu verziju. Negde su glavni akteri Sonya i Jax, negde Sheeva i Sub Zero... Što je priča neverovatnija, lažov je veći. Uglavnom, laž koja je bunila mnoge igrače koji su prste lomili kako bi uradili ovaj potez i postali glavne baje u kraju.

  Nadjoh na jednom sajtu:

  Ja sam provaljivao na mk 3 kako se radi sexaliti sa Sonjom, imam knjigu u kojoj pise da treba prvo Mercy da se izvede. pa onda neka tamo komb., ali je to do jaja za***ano na kompu, 5 puta trk pa onda dole valjda, koliko se secam, i uglavnom, pokusao sam jedno 1000 puta da izvedem cuveni Mercy ali ne vredi.

 4.    

  Sexality

  Sexy pokreti jedne ženske svi uklopljeni jedni sa drugim da čine celinu, istovremeno uklopljeni sa trenutkom kada se izvode, svaki za sebe dovoljan da raspali, ali i zadivi mušku maštu, a u celini da ga totalno sludi i zbuni, dovoljno brzi da se zapita da li je to bila fatamorgana, dovoljno moćni da deluju na psihu poput droge, a opet spontani da ne deluju kao nameštanje ili ples, toliko suptilni da čak ni žena nekad nije svesna da ih izvodi.

  Ja u autobusu. Zgodna riba, u miniću, mrežastim čarapama i cipelama na vrtoglavu štiklu, sedim prekštenih nogu. Taman kad treba da izađem na stanicu, vraćam seksi pokretom nogu u prvobitan položaj, maznim glasom molim dečka do mene da me pusti da prođem, hvatam seksi pokretom šipku da se pridržim, puštam drugog dečka da sedne za moje mesto dok mi on odmerava svaki pokret i prati moj sexality od početka, odjednom autobus naglo koči i ja se trudim da održim ravnotežu držeći šipku jednom rukom iz sve snage, dok mi druga ruka sexy mlatara po vazduhu, gubim polako ravnotežu, rotiram se sexy samo na vrhu štikle leve noge, dok desna stoji sexy podignuta i njom energično sexy zabadam slobodno sedište da povratim ravnotežu. Konačno uspevam i sa sexy sigurnošću ispravljam krivi zglob leve noge i oslanjam tu nogu na štiklu, dok mi desna noga ostaje savijena naslonjena na stolicu. Zatim, kad sam videla da sam se stabilizovala, uvijam svoja leđa prebacujući svu težinu tela frontalno na šipku koja završava tačno u mom dekolteu. Ostalo mi je samo da se nasmejem i dodatno frapiram mušku populaciju u autobusu. Silazim,

 5.    

  sexality

  izmišljeni završni udarac u Mortal Kombat serijalu igrica (izvedeno od fatality) koji je po legendi izvršavao neki seksualni čin između 2 junaka.

  Ciga: E kume aj da ti uradim sexality e?
  Neko: Ma beži bre idiote.

 6.    

  Sexality

  Mitolološki završni u udarac u igrici Mortal Kombat 3 za koji su svi culi, svi verovali da postoji, ali niko nikada nije izveo niti video nekog kako ga izvodi. Dok smo bili klinci, mogli smo samo verovati da postoji, jer nismo ynali kako da proverimo, a sada kad smo iskusni kompjuteraši, niko se nije setio da proveri. A svi koji su igrali tu igricu bi tako rado videli Sonju kako seksom dovrsava Liu Kanga ili Sang Tsunga.

 7.    

  sexality

  Potez koji se prenosi sa kolena na koleni samo onima koji su zasluzili i dostigli taj nivo zajebanosti! Ja sam ga (naravno) uradio, slika kao dokaz

 8.    

  Sexality

  Završni potez kojim mlada radnica utvrđuje svoje apsolutno pravo na zaposlenje i prioritet nad ostalim koji su se javili na konkurs za posao. Posle ovog poteza siroti kadrovski radnik gubi sposobnost razmišljanja i odlučivanja i počinje da intenzivno posmatra dotičnu gospođicu.

  - Izvolite gospođice... Janković, sedite ispred mene.

  :gospođica seda, povlači dopičnjak prema gore, prekršta noge kao Šeron... savršeno depilirane noge... kad bi nosila gaćice možda se ne bi videlo savršenstvo:

  - Ahm, khm... vi konkurišete za radno mesto menadžera prodaje za rusko tržište... šta imate od, khm, kvalifikacija?

  :gospođica se naginje napred, raskrštajući noge pri tome, dopušta gornjem dugmetu tanke košulje da propusti privezak na lančiću koji pada na baršunastu kožu grudi i promuklo šapuće:

  - Imam dugogodišnje iskustvo u, ah, uslužnim delatnostima... ako me razumete... koje bih vam rado praktično dokazala...

 9.    

  sexality

  sexality je bio najtrazhenija stvar koja je postojala pre interneta, i svako je prichao o tome kako je video kako je njegov drug prichao kako se u jednom selu na kraju druma jedan chicha to izveo, i onda je taj neko bio mnogo kul. To je bila pornografija pre nego shto nam nije bilo kasno da chekamo 2 da gledamo na Palmi.

 10.    

  sexality

  specijalni zavrsni potez u Mortal Kombatu cije postojanje negiraju svi oni nesposobni gejmeri kojima to nikad nije uspelo

 11.    

  sexality

  Mali broj muskaraca je uspeo da dostigne ovaj nivo. U svakom slucaju kad tip obradi ribu tako dobro da posle toga moze da je vara koliko hoce a da ona zna i da dalje hoce da se bambusa sa njim.

  Ortak 1: Djole tebra ne rise da odradio sexality na Saski

  Djole Tebra: Tebra sad joj bambusam sve drugarice uskoro ce da padne orgija

 12.    

  sexality

  Pri svrsavanju sa devojkom koja obilno dobija (moras da budes unutra) ukoso dole napred>polukrug nagore>nazad ponoviti do nultog sekunda ^^