Prijava
   

Sigurna ženska kuća

Kuća ze žene koje ne slušaju, varaju zajebavaju i podjebavaju muževe a onda kad ovaj popizdi i podigne ton on je onda nasilnik. I umesto da država stane takvim ženama na put ona im pravi utočište i još se na kraju hvale time i tako na suptilan način podržavaju nestanak takve jedne institucije kao što je porodica.

-Crna Maro, koliko ja varam onog svog pa to je strašno
-Ju pa šta ćeš kad te provali
-Ma boli me uvo kad me provali idem u sigurnu kuću a on još ispade nasilnik
-Ju ju ju al si luda hihihi

Komentari

Па жена нема јер и оне знају да је ово истина
Да мисле другачије реаговале би
Ал шта да раде кад је истина

Uopšte me ne čudi što smatraš da je u redu tući ženu. Baš bih volela da naletiš na neku koja ne da na sebe, pa ti kad kreneš da joj zvizneš šamar, ona ti polomi ruku i šutne te u jaja.

Хахаха то једина нека габаритна али ја не желим да имам икаква посла са тим

Nije nije ima i malih ali žilavih devojaka ali kao što se sećamo iz naših prethodnih diskusija, došli smo do zaključka da ćeš baš zato što si plitak ženomrzac završiti sa nekom kamiondzijkom medveđih dimenzija koja će ti doći glave.

Svejedno samo da ne svršim sa tobom

A Laneta Gutovića su optuživali za mizoginiju, tsk, tsk, tsk, MINUS! Zato što je muškarac koji digne ruku na ženu niže biće od kužnog pacova. Gde je tu čojstvo?

nema prozivanja deco...:) Dupli nije baš tako, ogromna većina tih žena je maltretirana i tučena godinama što je stvarno jezivo i nije u redu ali živimo u takvom društvu tako da jbg...zamisli ne daj bože da ti je ćale neki nasilinik i pijandura koji maltretira i tebe i tvoju majku i živiš tako godinama...nebi ovako pričao...osim ako ne troluješ...a velika je verovatnoća da troluješ :))

Zato što je muškarac koji digne ruku na ženu niže biće od kužnog pacova.

E to je pravi mužijak ;)

Nisu moje reči, ali ih dosledno primenjujem :)

ja na ženu nikad nisam digo ruku...bilo je par situacija kad sam hteo, ali nisam smeo...

Hahaha najjače je što sam ga isprozivala na posteru i on napiše moderatori reagujte i moderatori mu obrišu hahahahahaha umire baba umireee

ja na ženu nikad nisam digo ruku...bilo je par situacija kad sam hteo, ali nisam smeo...

hahahahaha