Prijava
   

SIT

Nova emisija porodice Alvirovic pod nazivom SIT (sahrane i transport) koja se bavi ponudom pogrebne opreme u Srbiji i sigurnosti pogrebnih voyila u saobracaju.

Mladen Alvirovic : U prilici smo da testiramo dva nova modela hrastovih sanduka : S - 300 i S - 200. Nova verzija S - 300 je namenjena za odrasle osobe preko 90 kg a S - 200 je verzija za decu do 13 godina uzrasta mada iz fabrike najavljuju i produzeni verziju za tinejdzere. Oba modela smo testirali na nasem NAVAK groblju i dosli smo do zanimljivih rezultata. Naime, veci i prostraniji model S - 300 nije pogodan za nosenje. Rucke su grube izrade i osobe sa krupnijim rukama ce imati problema prilikom transporta sanduka iz kola do rake. Manji model ima dva problema. Kad otvorite poklopac prvo sto vam upada u oci je plitkost. S- 200 jeste manja verzija ali u svojoj klasi ne pruza potrebnu prostranost i ekonomicnost. Drugi problem je u jednoslojnom lakiranju tako da ne preporucujemo sahranjivanje po ozbiljnijim padavinama da vas preminuli malisan ne povuce vlagu. Od pogodnosti kupovine izdvajamo popust za ucenike pod uslovom da je pokojnik bio odlikas.
Mirko Alvirovic : Eto, dragi gledaoci videli ste i culi. Ponuda je raznovrsna i sad je sve na vama. A u sledecoj epizodi pozabavicemo se pogodnostima i manama kupovine polovnih sanduka. Do tada, sahranjujte oprezno i primite moje saucesce.

Komentari

+++ očekujem od gosp Tijanića da te kontaktira oko otkupa autorskih prava.

Ako se gospodin Tijanic bude zalio kupicu i njemu drveno odelo :)

SIT patrola : od kapele do grobnog mesta!!
Svake srede.

Pa kako, bre, da ovo prođe ovako???!!!!
Šteta.