Prijava
   

Skidanje mraka

Cin koji uglanvom pocinje stvarima koje su vam vec poznate , kao na primer ljubljenje i privatavanje.Onog trenutka kada shvatite da vasa partnerka zeli nesto vise, stomak vam se zgrci a ruke pocnu da se tresu.Ubedjujete sebe kako to nije nikakva filozofija i kako ste 1000 puta sve to vec videli u pornicima. Samo mlatis napred nazad i to je to .Poverujete sebi i testisi se vrate iz peta.Odlucite da krenete u akciju.
Polako pocnete da joj spustate ruku medju noge i tu vec nailazite na prvi problem. To je problem lociranaj picke.Besomucno mlatite u predelu klitorisa i nervirate se zato sto picka nije tamo gde ste ocekivali.Posle nekog vremna i konstntnog neuspelog pokusavanje da je napipate preko farmerki , vasa partnerka se unervozi i da bi vam olaksala i opustila vas malo ,spusta ruku u vase pantalone , sto je kardinalna greska , jer se na sam dodir njene ruke sa vasim penisom pojavljuje i vas drugi problem. Ovaj dole hoce da eksplodira kao da ruku u zivotu nije osetio a vi ste ga za to pripremali i trenirali dugi niz godina.Od tog trenutka morate da se koncentrisete na dva problema sto je uz ljubljenje suvise komplikovano za vas.Zato odlucujete da ruku vratite na sise , za njih ste bar sigurni da znate gde se nalaze.Uspevate iz prvog pokusaja da zavucete ruku pod brushalter ali to uzbudjuje vasu partnerku i podstice je da vam znatno oteza resavanje problema broj dva. Ubrzo shvatate da ako brzo ne uradite nesto necete nista ni uraditi. Spustate se dole i skidate joj pantalone, da bi bolje osmotrili radnu povrsinu. Ono sto tamo vidite toliko vas razjari da jedva uspete da se razgacite i kao besna volina navalite na nju . Uslazite u nju i krv vam udara u glavu , vec pocinjete da svrsavate. Da bi ste to odlozili pokusavate da mislite na neke totalno aseksualne stvar ,na primer vasu golu babu, ali to ne daje nikakve rezultate. Vec posle treceg ulazenja vi ste svoje zavrsili.Ubrzo se bacate na krevet. Vasa, ukoro,bivsa devojka se samo tuzno nasmesi.Vas apsolutnop boli uvo za to .Vi ste "jebali" i sada cete moci da se kurcite kod ortaka i to bez da morate da izmisljate.Ovaj put se stvarno dogodilo

Komentari

Prvi pasus dovojljan da ide u omiljene.

Ahaha, malo je kliše, međutim +. Nije baš uvek tako, ali blizu si ;)

Problem lociranja picke prvi put je uvek zajeban, ali ovo za 3 uboda nije svima, zato omlatis pred akciju

Slažem se sa fade-om ;)

iskusan covjek XD XD XD

sine bogami opet se smesi blic :)
samo je prelistaj ponovo i prepravi greske :D

Lepo.
Ako se ne varam davno sam citao neku knjigu od Vuka, dok je jos bio samo pisac, i on negde kaze otprilike..
izvadim ja kuratz, izvadi i ona pi...
Ili nesto slicno.

alo nebitni zasto je picka picka a kurac penis???????
prepravi dok nisam sankcionisao :)

Voleo bih da čujem neku priču sa ženske strane, ali ovako dobro opisanu.

Hahahahahahhahahahaha :D

У тренутку када пишем овај коментар, осим мог, дефиниција има још 7 минуса. Ајде кад већ други нису, дај да ја образложим своју минусчину. 

Прво, све је ово већ вићено двестапедестри пута кроз друге дефиниције. И лоцирање пичке, и тражење клиће и свршавање после два минута. Читајте мало, ово има већ у много других дефиниција. Прекопирао би вам линкове, али тренутно нисам у могућности.

Друго, да је добро описано - није. Кад је већ аутор узео да обради ову тему по стоти пут, морао је то много боље да одради. 

Треће, граматика и правопис, е то већ нећу да помињем. Мени ово нит је смешно, нит је едукативно. Тешко је за читање и мени је сама дефиниција једва држала пажњу да је завршим.

И наравно, да не заборавим искусне јебаче који су се одушевили овом дефиницијом. Они је чине још гором.

Hajde Peki bre, ne budi hejter. Iskusni jebač® ti kaže da se nije baš toliko oduševio defkom, nego je simpatična, a može biti i edukativna, za nove talase klinaca koji je pročitaju, pošto će biti spremni da za to kroz šta prolaze znaju da nisu jedini.

Vr'. Bas sam se pitala kako to izgleda iz muskog ugla. :))

+ Mada nije mi jasno kako ne može da je nadje!?

Ahaha ^
U crnogorkinu upadas s padobranom bez problema.

Nije loše, ali mnoooooogo nepismeno... :(

Mogli bi da srede. Iskreno je skroz.

Mogli bi da srede.

O, ti optimisto. :)
Pa ja sam ih molio da srede neki kratež od jedne rečenice na odabranoj pa im bilo prenaporno.

Nada umire poslednja.

Vidis, da tebe umoduju sve bi ih sredio.

Taj film se neće gledati na ovom programu. ;)

da sam ja ovo pisao proces bi vrv bio još komplikovaniji xD +