Prijava
   

Skidanje točkića

Period u životu svakog mladog ptića koga roditelji izbacuju iz gnezda, nalik na onom kad ti prvi put skinu pomoćne točkove sa bajsa, pa te baba vošti jer joj je žao što si pao i razbio se. Lova koju imaju roditelji je obrnuto srazmerna vremenu koje im treba da išutiraju čeljade (koje je sprcalo 20 i kusur u guzicu i naraslo jedno par metara, ali ipak čeljade). Trusno doba u kome samo najhrabriji opstaju, a oni koji to nisu pokleknu i ručaju i peru veš kod staramajke dok jadna ne krepa, ili dok ćale ne dobije nervni slom jer ni sa svojih sedam banki ne može da k'o sav kršten svet sedi u gaćama po čitav dan i čita Halo oglase.

Neki ptići, pak, jedva dočekaju da budu išutirani u novo gnezdo, među nove koke i guske, ali drugi... Drugi ljosnu ne preletevši ni par metara, među gladne lije koje ih raskupusaju.

A: Ohoo, mala, čujem da si se konačno odselila od svojih, skućila se, kako je?
B: Ništa me ne pitaj, izgorela su mi tri ručka, na žurku za useljenje mi je moja najbolja drugarica dovela dvojicu drugara iz Sirije, Abdula i Nizara, još ih nisam iz ostave isterala, eno Nizar nudi separatni mir. Električar mi je uzeo dve hiljade jer su prethodni stanari, njih 18, a znam po tome što su se svi potpisali u klonji, stavili ekser umesto licne, pa mi je televizor crk'o, zajedno sa frižiderom. Piškim u kadu jer mi je šolja začepljena, vodu imam al' tehničku, pa pijaću uzimam ruskom pumpom iz bunara od nekih komšija Ličana, nosim motku sa sobom jer me juri čopor krvožednih kerova HOĆU KUĆIIIIIIIIIIIIIIIIIII, kako su moji mogli ovo da mi urade, pa ni detetu se ne skidaju točkići sa bicikla tako naglo...
A: Stvarno ne znam kako su mogli da budu takvi, užasnuta sam.
Možda zato što imaš četeres' pet godina, jebem te usta izborana.

Komentari

Sjajno telo definicije ali kraj primera ocigledan i suvise. Tako da nista od zvezde, samo triplus +++

al si baksuz, čegi...

Da potegnem onu staru: proleće je, a ja živim u Srbiji.

Па оно стварно претера га. Да је 30 или 35 година, али преко 40 је баш превише.

fendere, nekad je sve smešno baš u preterivanju

Savršena definicija, a i znao sam da neću videti ime nekog od redovno popularnih autora.

Jebalo vas i takmičenje, a i međusobno lajkovanje kad definicija za klasu bolja od svake ne može u popularne gde je završila gomila smeća.

Још 5-6 плусева и ући ће у популарне. Ово јесте одлична дефиниција.

Vrlo dobro, ipak separatni mir pobedio

E tako, sad mi je levi testis na mestu.

Jebalo vas i takmičenje, a i međusobno lajkovanje kad definicija za klasu bolja od svake ne može u popularne gde je završila gomila smeća.

Kome ovo?

Nemam pojma, nisam ni popamtio ko su autori kad ni do kraja nekih definicija nisam stigao usled dosade, a ono skor debelo "popularan", ili fali još ocena-dve da bude.

A ova sa toliko detalja, na koje bi se da je neko drugi pisao isvršavalo, je posle 24h imala nekih 16:1. Eto, otud komentari.

da, tako se to radi. +

Aha, ja video ispod mog komentara, pa rekoh da nisam nešto ja uradio lolo... Jbg malo ljudi čita defke pa zbog toga, a slažem se da je ovo klasa i može i na naslov.

Још 5-6 плусева и ући ће у популарне.

ЕСАМ РЕКО?!

Može odabir ovde?

čegi ispunjava obećanja :-*

Чим сам видео, знао сам ко је одабрао ову дефиницију јер је исту одавно предложио за одабране.

А де га је Мићко?

Odličan odabir. Je l' ste razmišljali da vratite ono sa dve odabrane dnevno?

Ćestitke na prvom odabiru ;D

Živ je Klinki umreo nie
dok je Kosme moda i Vukajlie

CITAT Kul defka, kul autor, cestitke na prvom odabiru, kul odabir... TATC
jebevam majku svima...

jebevam majku svima...

Čmaru...

ma može plus, nou problem
ALI, ALI, jedno veliko ALI, cxegi decxko razočarao sam se... umesto meni prvo dodaberes ili klinikliju ti si tamo nekom drugom...cccc, eeeeee
čestitke i kosmi... leleee al će bude zebancija lolololo