Prijava
   

Slavska pornićara

Prirodno stanište Srbija, rasprostranjenost po iole srpskim lokalitetima 'ladnije Evrope. Mnogorasprostranjeno joj ime stiče po hobiju koji praktikuje u "off the tour" dane, kada svoju čestitu, pravoslavnu decu 'rani trpajući petstotke (i turšiju, ako su gosti završili) u brus joj negolemi.

U srži je pak umetnica, te kada teška srca napusti rodoljubivo vaspitanu kljunad, upušta se u bezdan estradnijeh svetala, ne bi li održala globalnu reputaciju najpsovačice matere i pokućstva konkurentnim slavskim pornićarama.

- Elem, Slavska Pornićaro, dobro nam došla, nije nam te dugo bilo, evidentno si se kotila, šta li...
- Dobro veče, bolje vas snašla, i srećan Sv. Pantelija svim gledaocima, ja znam, moj jedan deda-teča je bio sveštenik. I molim te, srce, svi prijatelji me zovu Slavka, nemoj da smo formáns, štono kažu Francuzeri.
- E, milo mi je što smo probile led, pa da pređemo na stvar...šuška se da je novi album u pripremi, prozivala te jedna estradna umetnica u prošloj emisiji, a kažu i da ti je gibanica do jaja. Molim te, šta je tvoja tajna!
- E ovako, prvo, nek' crkne kučka, i znači sise ju joj šelo znači, nek' se najede kvalitativnosti evo tune *vadi sisu, vuče je po podijumu* i brate Bog brate, znači, ja znam šta su meni moja deca, sve na svetu, a brate kučka nek' gori znači, sisu bi' joj progrizla, a brate decu volim i ona vole Srbiju, znači kralj i Bog i kruna!

- Ok, idemo kratko na reklame dok neko pokupi ovo sa bine, a onda se vraćamo i slušamo jedan Slavkin evergrin, dok u nestrpljenju iščekujemo novi hit, "Crkni droljo, razvlačim kore ručno".

Komentari

Suptilno....Palac gore od srca.

Sunce ti, zahteva punu koncentraciju, al' je odlično :)!

Uh, kakva acid definicija, diže mi se palac :-)

+

Pa gde si bre ti, covece?

Evo neću više kačim slike, majke mi... :) Samo sam Trojstvo morao da okupim. Eto murbi, kriza udarila, vidim, ti si vredan ost'o, da ne kažem, sve bolje pišeš.

Narode, hvala

Sta je ovo, pregore mi mozak dok procitah... Ali PLUS!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++

A, bre, sine, ovo je odlicno! Petokraku si dobio od Hereina sem' tako!

evo da vidite ko je zapravo crc pub, drolje!

izgleda da je Vendi imala dosta uticaja na autora,verovatno je na nju mislio do je pisao defku...   + naravno

- Ok, idemo kratko na reklame dok neko pokupi ovo sa bine, a onda se vraćamo i slušamo jedan Slavkin evergrin, dok u nestrpljenju iščekujemo novi hit, "Crkni droljo, razvlačim kore ručno".

APSOLUTNA POBEDA.... da mogu 1000 +eva bih dala. Ali zato odma' ode u omiljene.

"Crkni droljo, razvlačim kore ručno" POBEDA BRE ! + *