Prijava
   

Smejanje na sopstvene fore

Najniži mogući udarac humoru. Bolje da si ispričao bajati vic o Čak Norisu nego što si to uradio. Ako si već izrekao nešto za šta procenjuješ da će biti smešno okolini, budi čovek, izdrži, napravi ozbiljnu facu.

Jedina dobra stvar kod toga je što odmah možeš na tog samoproklamovanog "duhovitog" da zalepiš etiketu "smarač" i da se držiš podalje.

Nenad Okanović. Na svakoj jebenoj televiziji. Provaljuje fore koje su mahom rime na ono što je neko drugi prethodno izgovorio ili seksualne aluzije (jedini koji se još uvek loži na foru 8 ). I što je najgore... čovek umire od smeha. Ne zaustavlja se. Eho svog gromoglasnog smeha shvata kao poziv publike da ih obraduje novom forom. Pa još jednom. Pa još jednom. Sklopio je trojni pakt sa Ivanovićem i Zekom Milionerom pa se njih trojica međusobno zovu u goste i uveseljavaju nas svojim internim forama.

A opšte je poznat i ovaj: http://www.youtube.com/watch?v=mub_nUyiN7g

Komentari

Ja ponekad ne mogu da se suzdržim, ali ja sam izuzetak jer sam mnogo duhovit.

Da, ali idu na tuki i oni koji nesto odvaljuju sa podignutim obrvama i iz pogleda im vidis da misle "jao sho sam cool da imam ogledealo sad bi izdr ao na sebe".
Meni su uvek bili simpaticni oni koji mlatnu nesto (osim ako ne preteruju) pa se smeju iako nije smesno (izuzev onih koje si ti naveo).

ja sam još pod utiskom onog imbecila iz primera, gledah ga skoro na nekom kvizu na foksu... naravno da ima i onih simpaticnih koji to rade, ali barem za mene, nema ih ni 5%