Prijava
 1.    

  sponzoruse

  Hodajući cenovnici. Zapravo, bića čiji prosečni primerak ima memoriju jednog Bizmarka. Postavlja se samo pitanje kako su u stanju da zapamte tolike brojeve u vidu cena onog što nose, a nisu u stanju da završe fakultet... još nije sasvim rasvetljeno kako dolazi do ove čudne specijalizacije mozga.

  (nesrećni sagovornik izjavljuje rečenicu tipa "imaš lep prsten")
  Sponzoruša: A, kupila sam ga u jednoj juvelirnici u Parizu, KOŠTAO je 10500007658724.58, i ima n-KARATNE DIJAMANTE u sebi koji su prvobitno bili vlasništvo... (sledi istorija dijamanata dok sagovornik ne pobegne glavom bez obzira)... i na kraju ih je moj dečko kupio jer je ta mafijaška porodica bankrotirala...

  (posto je nepažnjom upropastila čizme, žali se prvom nesrećniku koji se našao u njenoj blizini)
  Sponzoruša: AAAAAA, upropastila sam svoje ORIGINAL PRADA čizmice, ah, KOŠTALE su me -valjda misli njenog dečka- (pomnožiti svoju mesečnu platu sa pet i ukucati iznos) eura, jaaaao, PONOVO ću morati do ITALIJE...

 2.    

  Sponzoruše

  "Praktične" mlade dame sa "perspektivom" bez "alternative"

 3.    

  sponzoruse

  Nisu u pravu oni koji kazu da su one glupe kurve. Nisu ni blizu da budu glupe. Zapravo su veliki filozofi. Makijavelisti bre!

  Cilj opravdava sredstvo.

 4.    

  Sponzoruše

  Ziljave pičke sa radnim iskustvom.

 5.    

  Sponzoruše

  Devojke bez ikakvih moralnih vrednosti. Razlikuju se od prostitutki u tome sto spavaju samo sa jednim muskarcem koga tarifiraju na duzi vremenski rok i najcesce mu ne izdaju fiskalni racun vec jadnik zivi u zabludi.

 6.    

  Sponzoruše

  Kada se pomene ova reč odmah se pomisli na mlađu žensku osobu atraktivnog izgleda sa pozamašnom veličinom grudi i odsustovom sive materije. Baš zbog tog odsustva se većina njih i odlučuje na takvu vrstu života. Srednju skolu je zavrsila sa dobrim uspehom (gomila kupljenih i poklonjenih ocena) tako da fakultet i dalje obrazovanje otpada. I došla je na raskrsnicu života. Može ceo život da provede kao prodavačica u nekom marketu ili da peče pljeke u krajnjoj liniji i nije neki izbor. Ili, da iskoristi svoje prirodne adute i nađe sebi sponzora. Možda ima kitu nekog debelog matorca u sebi jednom u nedelju dana, ali i to je bolje od pravog posla, misliće ona. Ni to nije lak posao, biti sponzoruša, kada malo razmislim one moraju da budu dostupne 24/7, nema socijalno, nema topli obrok (ima bunda). Olajavaće je svako živi, a ona stalno mora da brine o svom fizičkom izgledu kao jedinom svom adutu. Na kraju se sve svede na zakon "ponude i potražnje". Sve dok postoji potreba za takvim devojkama biće i njih.

 7.    

  Sponzoruše

  Posledica sveukupnog događanja na našim prostorima proteklih 20 godina, ribe koje ne interesuje ništa sem para. Dele se u nekoliko kategorija, one najpliće kojima platiš par pića u klubu, do onih koje kidaju stanove, kola, skupu garderobu. Oko 70% devojaka koje na nešto liče su sponzoruše i to treba da bude državni problem broj 1. Da se postave novi moralni principi i kodeksi i da se ta vrsta retardacije devojaka iskorenjuje postepeno.

 8.    

  Sponzoruše

  Nakupine belančevina, koje tu i tamo nešto prozbore..

 9.    

  Sponzoruše

  Deo žense populacije koja se razume u tehniku, a posebno u prevozna sresdstva, poput automibila, motora, itd.

  -Kučko zašto si mi ukrala dečka?
  -Ovaj tvoj ima novi Audi A8 sa V8 motorom, 4 cilindra, 4172 cc, od 0 do 100 mu treba 6.4 sekunde...
  -Pa i tvoj ima Mercedes-Benz CLK 320 cabriolet sa V6 motorom, 5 cilindara, 3697 cc, od 0 d0 100 za 6.9 sekundi...
  -Pa ne mogu da se vozim u njemu hladno je, a krov mu se pokvario ne može da se podigne...

 10.    

  Sponzoruše

  Najbolji poznavaoci automobila i automobilske industrije.

  Riba1. I šta ti vozi dečko?
  Riba2. Audi A6 3.0tdi 2007 godište, prešo 135.000km Metalik boja, Koža, El.podesiva sedišta, Podešavanje volana, Senzori za kišu, Parking senzori, Daljinsko zaključavanje, Tonirana stakla, Svetla za maglu, Aluminijumske felne, Servo, Preklopivi retrovizori, Grejanje sedišta, Cd, Digitalna klima, Bord kompjuter, Grejanje retrovizora, El.podizači napred, El.podizači nazad, Euro kuka, 6 x airbag, Abs, Esp

 11.    

  Sponzoruše

  Stipendisti koji ne idu u školu.

 12.    

  Sponzoruše

  obicno kazu da je ovo pojava koja postoji samo kod nas medjutim nije bas tako,odkada je sveta i veka bilo je sponzorusa.Devojke koje se zabavljaju sa odredjenim momcima samo radi licne koristi ili novca,dobrog automobila,visokog polozaja,skupih poklona...svakako onaj ko ih sponzorise kad tad biva nasamaren!

 13.    

  Sponzoruše

  Vrsta ptica kod kojih mužjak skuplja plave (uglavnom plastične) stvarčice kojima ukrašava svoje gnezdo. Ženke obleću i gledaju čije je gnezdo najlepše. Kad odaberu sponzora krešu se s njim.

  Ekskluzivne fotke plave ptičije rezidencije u prvom komentaru.

 14.    

  sponzoruše

  Žene koje bi se udale za najvećeg gabora na svetu pod uslovom da taj gabor ima puno para.

 15.    

  Sponzoruše

  Najveći poznati paraziti, pojavljuju se u ljudskom obliku i ženskom rodu, parazitiraju na svim imućnijim jedinkama muškog roda, na način da ih privuku svojim fizičkim karakteristikama, i umiljatim ponašanjem, bolest koju prenose se zove prazan bankovni račun, i ako se muška jedinka pravovremeno ne riješi parazita metodom noge u dupe, nakon obolijevanja od bolesti praznog bankovnog računa muškoj jedinki u večini slučajeva nema povratka na staro. Veoma su opasne, jer kada završe parazitiranje na jednoj jedinki, odmah prelaze na drugu.

 16.    

  Sponzoruse

  Sponzoruse su se pojavile početkom devedesetih u Beogradu da bi se zatim poput virusa raširile po celoj zemlji. Danas su one sastavni deo svakog većeg grada, a upućeni kažu da su čak i evoluirale, posebno u Crnoj Gori, gde su s javne scene potpuno eliminisale svoje suparnice koje merilo sopstvenih vrednosti uglavnom nose u glavi. U teškim vremenima rata i nezapamćenog kulturnog zločina nad srpskom omladinom, kada su lepo vaspitane devojčice nestajale poput mamuta, odlazeći iz zemlje i skrivajući se po špiljama, gradove su preuzimale devojke slabih moralnih shvatanja, popularne - sponzoruše.

 17.    

  Sponzoruše

  Sponzoruše su obučene tako da joj možete videti skoro i intimne delove tela iz razloga zato što nemaju para da se same obuku u nešto normalnije!

  Primer možete videti u svakom nocnom klubu, diskoteci, na ulici, a najviše u krevetu bogatih i uspešnih muškaraca.