Prijava
 1.    

  Sportski radnik

  Čovek koji se nikada nije bavio sportom, a došao je na neku funkciju u sportskom savezu uz pomoć političkih ili kumovsko-rodbinskih veza. Pri tome u taj sport se ne razume ništa više od prosečnog semenkara na utakmicama.

  "Dobrodošli dragi gledaoci, gost naše večerašnje emisije je istaknuti sportski radnik Tomislav Karadžić"

 2.    

  Sportski radnik

  Iksusni stari vuk i trenerski znalac, koji je iz nekog razloga godinama bez posla i po pravilu čeka neuspeh domaćih klubova kako bi počeo da kenja da nemaju veze sa fudbalom.

  To su likovi poput Karasija, Kosanovića, Golca i Sose Babića koji su promenili klupu svih superligaša po tri puta i ponekog kineskog drugoligaša, s tim što nikada ništa nisu osvojili, ali i dalje imaju ugleda kod bata Đore i uvek su "vatrogasci" kada neko zbog tri postignuta gola u 15 mečeva popije otkaz.

  Najčešće izjave:

  "Problem je u struci!"

  "Trener su neiskusni, trebaju nam prekaljeni stručnjaci!"

  "Dotakli smo dno!"

 3.    

  Sportski radnik

  Debeli, zadrigli baja u četrdesetim ili pedesetim koji od sporta u prošlosti ima samo bežanje sa fizičkog, a zavaljen u fotelju nekog sportskog kluba. Oni amaterski se često mogu videti u emisijama Aleksandra Loknera na SOS kanalu u beton ligama i tzv. 'trećem poluvremenu' (čitaj krkanluku i pijančenju nakon neke utakmice veterana i legendi), a oni malo poznatiji su u foteljama svojih klubova sve dok ne opljačkaju i poslednju paru pre nego što otvore fantomske firme za pranje istih